Himmerland golfophold
107 NYE MEDLEMMER I HORSENS GOLFKLUB

107 NYE MEDLEMMER I HORSENS GOLFKLUB

Det danske golf-Mekka ligger i Østjylland, fastslår klubbens formand

Horsens Golfklub kunne i 2015 byde velkommen til et rekordstort antal nye medlemmer. Hele 107 nye medlemmer blev det til, og heraf var godt en tredjedel helt nye golfspillere, som har fundet vej ind i klubben via et prøvemedlemskab.

Det høje tal glædede klubbens formand Per Offersen på generalforsamlingen mandag aften.

-Det er fjerde år i træk, at vi formår at øge antallet af nye medlemmer i forhold til året før. Det kræver naturligvis en stor indsats af både ansatte og frivillige, men det er dejligt, når arbejdet virkelig bærer frugt, siger Per Offersen.

-Horsens Golfklub havde ved årsskiftet 1156 medlemmer; heraf 179 som passive. De tal ligner tallene fra de senere år, for selvom der kommer mange nye ind, er der også en naturlig afgang, påpeger Per Offersen.

For ham er det logisk, at mange vælger et fuldtids-medlemskab, når de først har snust lidt til sporten.

-Blandt de mange fordele ved golf er, at man både kan spille det både alene og sammen med andre, uafhængigt af niveau. Det eneste reelle minus er vel, at golf er relativt tidkrævende i forhold til f.eks. at løbe en tur, og vi ved, at især mange yngre derfor vælger at investere i løbesko i stedet for golfkøller, siger formanden. Han er på jagt efter flere yngre medlemmer, da gennemsnitsalderen i alle golfklubber – også i Horsens – er stigende disse år.

Først en smagsprøve…

En god måde til at trække flere med til bords er som regel en god smagsprøve efterfulgt af en lækker buffet. Sagt på golfsprog: Først kan interesserede prøve de ni huller på Par 3-banen og dernæst – når prøvesmagningen er blevet til et medlemskab – det store golf-ta’-selv-bord i form af Østjysk Golfring. Det er en menu, der tiltrækker mange nye spillere.

-Belægningen på Par 3-banen er fortsat stigende – det seneste år har stigningen været på otte pct. Samtidig kan vi tydeligt mærke en stor og fortsat stigende begejstring for Østjysk Golfring. Næsten to-tredjedele af vore seniormedlemmer har et fritspilskort til Østjysk Golfring, og det er uhørt højt for fritspilsordninger. Der er da heller ingen andre steder i landet, hvor du som medlem i én golfklub kan spille for en meget lav pris i seks andre golfklubber i lokalområdet. Det er en helt unik mulighed, som med rette er meget populær blandt medlemmerne, og jeg er overbevist om, at stigningen vil fortsætte, siger Per Offersen og sender samtidig en stor tak for samarbejdet til golfklubberne i Juelsminde, Hedensted, Odder, Skanderborg, Himmelbjerget samt Aarhus.

-Jeg tør godt slå fast, at det danske golf-Mekka ligger her i Østjylland, siger formanden.

Related posts

104 Comments

 1. https://about.me/seoaustin

  They should also respond to your suggestions in a timely
  manner. WordPress delivers an open resource that is definitely fully zero expense.
  Therefore, imperative to get the expertise required for
  such works.

 2. http://www.wthr.com/

  The main reason why following current web design trends even just a little is all right sort of falls along the lines of pleasing the
  public that is seeing such new trends and expect to see it continue; it is also
  most likely proving to be successful in the internet
  realm. Good web design services offer high-quality designs, fast deliveries, user friendly designs, high-quality content management system, SEO based layouts plus a fast loading website but you are affordable too.
  There are a number of criteria on the basis of which the
  design of a given website can be classified as good or bad.

 3. http://www.wthr.com/

  Before ordering a new website it’s imperative you ask potential designers how long
  it would take to get your site live. This is something that actually
  the pros in the trade. If you like their work and if their previous clients assure
  you they are reliable, they could be the company
  for you.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X