Himmerland golfophold
KJELDSEN GODT FRA START I JAGTEN PÅ NY SUCCES I IRLAND

KJELDSEN GODT FRA START I JAGTEN PÅ NY SUCCES I IRLAND

Af Peter Skott Carlsen.

Irish Open er en turnering med stolte danske traditioner, for hele tre gange er Dannebrog strøget til tops. Dette års turnering bliver spillet på linksbanen Ballyliffin Golf Club, og her var det en af de tidligere danske vindere, der fik den bedste start.

Europa Tourens Rolex Series er rykket fra Frankrig og videre til Irland, hvor Rory McIlroy er vært for Dubai Duty Free Irish Open hosted by The Rory Foundation, der er den eneste turnering på Europa Touren, der tre gange er blevet vundet af en dansker. Det skete i 2002 (Søren Hansen), 2006 (Thomas Bjørn) og i 2015 (Søren Kjeldsen).

– Læs mere: Hjælp Thorbjørn Olesen til sejr

Søren Kjeldsen er igen med i dette års turnering, og han lagde torsdag ud med en runde i 70 slag (-2), der placerer ham på en 18. plads , hvor han blandt andet har selskab af turneringens vært, Rory McIlroy. Kjeldsen var eneste dansker under par, mens Thorbjøn Olesen med par er lige inden for cutgrænsen. Her er Jeff Winther og Thomas Bjørn lige udenfor i +1, mens Lucas Bjerregaard og Lasse Jensen var rundt i henholdsvis +3 og +7.

– Læs mere: Rolex Series fortsætter med Irish Open

Ryan Fox var med -5 den spiller, der tacklede banen og forholdene bedst, og han fører med et enkelt slag foran en gruppe på hele syv spillere, der tæller navne som Lee Westwood, Danny Willett og Padraig Harrington.

Dubai Duty Free Irish Open hosted by The Rory Foundation, leaderboard.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X