Himmerland golfophold
Aagk Master Sommersjov 2018  – med fuglefløjt

Aagk Master Sommersjov 2018 – med fuglefløjt

Af Pressemeddelelse.

De højere magter havde virkelig gjort sig umage. Det var allerede lunt, og der var masser af fuglekvidder kl. 6.30, da de første golfspillere kom på parkeringspladsen og pakkede ud.

Der var 32 tilmeldte, men en måtte melde forfald. 8 flights spillede golf, var i taktiske dialoger, så der på tværs af golferfaringer blev delt, hjulpet og konkurreret. Alle gik efter at få samlet så mange points sammen som muligt. Det var en fornøjelse at være turneringsleder. J Også på terrassen mødtes en flok glade golfere til smør-selv-frokost og præmieoverrækkelse.

TAK til jer der var med! TAK for den dejlige stemning! TAK til Ronni og klubben for fine præmier. Tak til Henrik for fotos. Tak til Ole for flagallé. Tak til Gudrun som overraskede med en lækker lækker kage til os alle. Tak til deltagere for hjælp med at få maden klar, på og af bordet og oprydning. 

Det var 3. gang med AAgk Masters Sommersjov. I turneringsudvalget vil vi sidst på året i vores evaluering af denne sæson og planlægningen af 2019 drøfte, om vi skal fortsætte eller om et nyt tiltag skal til. HUSK turneringsudvalget lytter altid gerne til respons fra medlemmerne og forslag til kommende turneringer. Så aflever gerne kommentarer på mail eller mundtligt, når I møder et turneringsudvalgsmedlem. Sammen skaber vi det gode klubfællesskab.

Aagk Master Sommersjov 2018 blev vundet af:

  1. pladsen: Svend Erik Jensen, Henrik Petersen, Else Marie Westergaard og Anne Marie Damgaard med 114 holdpoint.
  2. pladsen: Johnny Hansen, Ole Højen, Gudrun Lyngbak og Jytte Koch med 109 holdpoint.

Ronni stillede endnu en gang en præmie til rådighed med 1 times holdundervisning for 4, som gik til den flight med færrest point i turneringen. Der måtte lodtrækning til, men de heldige og glade modtagere blev: Ole Markussen, John Jønson, Karen Norlyk Hjort og Alice Jessen med 97 point. Tanken kunne falde på at blive udstillet, men i denne match er alle virkelig med og både høj- og lav handicapspillere kan bidrage til holdets samlede score.

Klappræmie med gavekort til Tyrol gik til Margit Bladt.

Tættest på flag: – Hul 5: Jan Aagaard med 3.05 m. Hul 7: Kristine Markussen med 4,77 m. Hul 11: Jan Aagaard med 7,74 m. Hul 15: Per Jacobsen med 5,02m. Hul 18: Henrik Petersen med 2,27 m.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X