Backtee Mens Golf

Årets klub og ildsjæl 2018 – De nominerede

HVEM SKAL VÆRE ÅRETS KLUB OG ILDSJÆL?

Her kan du se dem som allerede er nomineret til titlen som henholdsvis årets klub og ildsjæl. Har du selv en oplagt kandidat eller klub, så kan du indsende en nominering her

Jeg nominererFordi at...
NordBornholms Golf Klub

Der er et fantastisk klubliv og nogle rare og venlige mennesker.
Herre dag om torsdagen er en så stor success at 15-20 % af vores medlemmer møder op til denne dag og den er blevet så populær, at der er begyndt at møde golfspillere op fra andre klubber.

Silkeborg Ry Golfklub

Det gør jeg fordi jeg er en meget tilfreds aktiv spiller og sponsor hos SRG.

Banerne er begge i blandt Danmarks absolut bedste - og meget forskellige fra hinanden. Jeg har ikke været i andre klubber der kan matche det!

Begge baner har super faciliteter - træningsområder - fitness og restaurant + shops!

Jeg er sponsor og spiller af mange andre årsager (selvom banen naturligvis er vigtig) - så er SRG mit valg også af andre årsager!:

Hamrende dygtige trænere.

Sponsornetværk(s)
Jeg deltager aktivt i det almindelig sponsor netværk - på ca. 150 sponsorer (eller deromkring :-)). Og jeg er virkelig glad for erhvervssponsoratet SRG business - hvor der virkelig laves fede arrangementer, med fokus på at lave forretning sammen og dyrke fællesskabet!

Greenweek
Som golfelsker - er det en kæmpe fornøjelse at se de mange tiltag klubben gør for at uddanne nye golfere. Senest med greenweek hvor man kan blive golfspiller på blot en uge for 200 kr. Vel at mærke med masser af undervisning og teori (på speed).
Det er en stor investering - som i mange tilfælde kommer mange andre klubber til gavn og i den grad er med til at sprede vores sport. Jeg mener der var omkring 60 igennem forløbet sidste sommer og ca. 20 her til foråret. (disse tal skal i lige konfirmere med klubben :-)).

Medlemsvækst - vedligehold - juniorer - elite - bredde
Jeg har spillet mange klubber og jeg er sikker på mange vil kigge mod Silkeborg... og ikke kun fordi vi har en af landets absolut bedste baner - og største anlæg total set - men mere fordi de gør en kæmpe indsats for de mange medlemmer (mere end 1700) sponsorer - juniorer og klubberne i klubben.

Manageren går altid forrest
Mads Faber gør et enestående stykke arbejde - ligesom de mange frivillige altid hjælper med uddannelse og i forbindelse med de company days vi har holdt.

Jeg står gerne til rådighed for en uddybning.

Dbh. Kim V. Jørgensen, CEO Web2Media tlf. 6130 4632

Jeg nominererFordi at...
IldsjælGolfklubÅrsag til nominering
Johannes KristensenHjarbæk Fjord Golf Klub

Johannes har i flere år, været mentor for alle nybegynderne i HFGK. Han sørger for hele tiden at følge op på, hvordan det går dem, om de kommer frem ad, eller om der er noget, der skal laves
anderledes. Han følger dem til træning og regel undervisning, tager ud og spiller med dem både i weekender og om aftenen. Han kontakter dem, hvis de går i stå, og får dem skubbet igang igen. Han ringer til dem, og minder dem om at kommer til træning, regelmøder, matcher m.m. Kort sagt han er næsten som en far for dem i de 2 år, hvor de som begynder er under hans vinger. Alt dette gør han ene mand helt frivilligt og uden nogen som helt aflønning. Ja ofte så glemmer han næsten selv, at komme ud og spille. Så hvis ikke Johannes kan betegnes som en ildsjæl, så er der ingen der kan.

Birkemose golfklubBirkemose

Det bliver lavet utrolig meget frivillig arbejde og så har man fået alle elever fra Eltang skole som medlemmer. Ligeledes er der for sponsor penge blevet lavet et smukt skur hvor eleverne kan hygge og spise frokost

Mads FaberSilkeborg Ry Golf

Mads har viderudviklet SRG business og på rekord tid grebet de mange opgaver der er i klubben... og formår at samle to klubber.. Ry og Silkeborg - i en klub.

Han gør en kæmpe indsats for alle i klubben.

Silkeborg Ry GolfklubSilkeborg Ry Golfklub

Mere end en golfklub
Jeg nominér Silkeborg Ry Golfklub til årets golfklub 2018, hvilket der kunne være utallige grunde til. De har blandet andet en af de bedste og smukkest baner i Danmark, formået at inkorporere anlægget ved Kildebjerg i Ry og gøre det til en naturlig del af klubben og sidst har de tiltrukket Made In Denmark til byen Silkeborg med alt det, som dertil følger.
Men grunden til at jeg mener, at klubben fortjener at blive årets golfklub 2018, er at de har skabet en klub, som ikke bare er en golfklub, som medlemmer har gælde af i sommerhalvåret. Men en klub, som medlemmer har glæde og gavn af året rundt.
Med udgangspunkt i de faciliteter som klubben har til rådighed i form af indendørs træningsanlæg til både golf og fitness, har klubbe formået at skabe et fantastisk klubliv også i vinterhalvåret, hvor klubben arrangere struktureret træningsforløb, både golf og fitness træning. Dette givere bedre golfspillere, sundere mennesker og klubbens medlemmer muligheden for at knytte bånd over andet end blot golfspillet.
Derfor syntes jeg, de fortjener at blive årets golfklub 2018.

Grenå GolfklubGrenå Golfklub

Fordi det er fantastisk hvad Green keeperne har fået ud af en golfbane, anlagt ovenpå en gammel losseplads.

IldsjælGolfklubÅrsag til nominering
X