Aller
ALLE KENDER NU NAVNET NICOLE BROCH LARSEN

ALLE KENDER NU NAVNET NICOLE BROCH LARSEN

Af Peter Skott Carlsen

Op til denne sæson valgte tre af de største golftalenter, Nicole Broch Larsen, Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen at fokus skulle være på at slå igennem i USA. De har alle tre leveret flotte resultater, og senest imponerede Nicole Broch Larsen med en tredjeplads ved Canadian Pacific Women’s Open. Golfavisen har talt med den 24-årige dansker, der ovenpå det flotte resultat er avanceret til nummer 59 på LPGA Tourens pengeliste og nummer 102 på verdensranglisten.

Tidligere på sæsonen hentede Nicole en 8. plads, men skulle der være nogen, der ikke lige kendte navnet Nicole Broch Larsen, så kom de til det efter turnering på The Ottawa Hunt and Golf Club. Her spillede hun lige op med de største stjerner, og en overgang var Dannebrog helt til tops på leaderboardet. Det endte med en tredjeplads, der betyder endnu en sæson på touren.

– Spillet var overordnet ret solidt, og især drivede jeg bolden godt hele ugen. Jernslagene var lidt svingende, enten virkelig gode eller miss green, hvilket også kan ses af 23 birdies, en double og 11 bogeys. Men jeg er positiv over fremgangen i tingene, og faktisk har jeg følt mig tæt på godt spil i et stykke tid, men ikke helt haft hovedet hvor det skulle være. En tredjeplads har kæmpe betydning for min sæson på det her tidspunkt. Jeg er sikker på top-100 på pengelisten, som får en kategori, der kommer ind i alt næste år, og samtidig er jeg kommet en hel del tættere på at spille mig ind i Asia swing.

Inden Nicole rejste over Atlanten til LPGA Touren spillede hun i flere sæsoner på Ladies European Tour, hvor hun fortsat er medlem. At hun i denne sæson er gået fra den europæiske tour til den amerikanske har selvfølgelig bragt en masse nye ting med sig, men overgangen har forløbet nemt.

– Overgangen har været okay nem, synes jeg, heldigvis. Jeg har haft nogle gode piger at rejse med, især Emily, hvilket har betydet rigtig meget. Derudover har jeg spillet med i et par majors før, så ansigterne herude ikke har været helt nye. Største forskel fra Ladies European Tour er helt klart bundniveauet. Cuttet er sjældent langt over par, og mange uger er det også et par stykker under par. En bogey har langt større betydning herude, men også en birdie kan gøre kæmpe forskel, fordi det er så tæt herude.

At Nicole nu spiller på LPGA Touren betyder en hel del rejseaktivitet, og i de kommende måneder venter endnu flere rejse rundt om i verden.

– Jeg spiller Portland, Indianapolis og så Evian, inden jeg har en uge fri. Derefter New Zealand, en uge fri og så forhåbentlig Asia swing. Jeg er ikke kvalificeret til den første turnering i Kina efter New Zealand, men jeg håber, jeg kan spille mig ind i resten og ikke mindst i CME finalen. Og så spiller jeg helt sikkert også sæsonfinalen på Ladies European Tour i Dubai.

Det er muligt at følge Nicoles karriere på hendes side på Facebook, der kan findes via dette link.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X