PING
ALLE TRE  DANSKERE ER VIDERE I USA

ALLE TRE DANSKERE ER VIDERE I USA

Af Mogens Nielsen

Mens vi kun fik tre ud af 11 deltagere videre til finalerunderne på to europæiske Tours, blev det i USA fuldt hus med tre ud af tre.

På LPGA Tour kom som omtalt tidligere i dag, Emily K. Pedersen ind i par sammen med det tidlige hold i Marathon Classic. Da cuttet faldt sent fredag, eller rettere tidligt lørdag, var Nannas placering en delt 26. plads.

På det sene hold gik Nanna K. Madsen så i en over par. Hun er dermed samlet to under par og det er lig med en delt 39. plads. Nanna startede fra tiende med to bogies, men fik via tre birdies og to bogies mere siden i runden, reddet det ene tabte slag ind igen.

Marathon Classic føres midtvejs af Brooke M. Henderson fra Canada og svenskeren Caroline Hedwall. De to er ni under par og et slag foran thailænderen Suwannapura, der førte efter første runde. 71 damer er videre fra par eller bedre.

Marathon Classic kan følges her ligesom Viasat Golf sender fra alle runderne – dog ikke med danske kommentatorer.

På Web.com Tour gik Sebastian Cappelen fredag i fire under par 67, et slag bedre end torsdag. Der scores meget lavt i Utah Championship, så danskerens syv under par rækker kun til en delt 32. plads. Sebastian vil nok miste 2-3 placeringer, idet ikke alle fra det sene hold  er færdigspillede. Cuttet ser ud til at blive så lavt som fem slag under par.

Den førende Cameron Champ fulgte sine 61 op med 64 og er nu hele 17 slag under par. Han har tre slag ned til andenpladsen.

Utah Championship, Stilling og Livescoring

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X