PING
ASIATISK OMSPIL DA POULTER SNUBLEDE

ASIATISK OMSPIL DA POULTER SNUBLEDE

Af Søren Amstrup

Den fremrykkede finale af RBC Heritage på Harbour Town Golf Links nåede i mål inden uvejret, men det var ikke uden drama. Ian Poulter blev spist af bag-ni, og han raslede ned ad leaderboardet, og det udnyttede to asiatiske spillere til at spille sig helt i front.

Golf i Asien er på vej frem. Sydkorea har vist vejen på kvindesiden, og sidste år vandt Si Woo Kim The Players Championship på herresiden. Hideki Matsuyama har snuset til toppen af verdensranglisten, men nu skal vi til at vænne os til endnu en japaner i verdenstoppen. Den 28-årige Satoshi Kodaira har nemlig spillet sig inde i verdenstoppen, og for nylig dukkede Kodaira op i både WGC-Dell Match Play og Masters qua sin placering på verdensranglisten.

Søndag fuldbyrdede Kodaira sin march mod toppen, da han vandt RBC Heritage efter et omspil på tre huller med Si Woo Kim. Kodaira startede med tre birdies på banens første tre huller, og han holdt kadencen til en vis grad hele vejen hjem. Han endte sin finalerunde i fem under par, og da Kim missede sit birdieputt på 18. stod de to asiater helt lige. Kim havde kæmpet sig rundt i en samlet score i banens par for dagen, og begge spillere var da 12 under par. Det rakte til omspil, da de endte et slag foran de to amerikanere Bryson DeChambeau og Luke List.

https://twitter.com/PGATOUR/status/985638281516744704

Ian Poulter førte før finalerunden, men han tabte det hele på gulvet på bag-ni søndag, da han gik banens sidste ni huller i hele fem slag over par. Dermed formåede englænderen ikke at vinde sin anden sejr på blot to uger, og han endte på en delt syvendeplads.

I omspillet delte Kim og Kodaira 18. hul to gange, inden Kodaira holede sit birdieputt på tredje omspilshul, par 3 hullet 17. Det gjorde Kim ikke, og så fik Japan endnu en vinder på PGA Touren.

Slutstilling RBC Heritage

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X