Santander
header abonnemnt teaser
BJERREGAARD HÆNGER PÅ I TOPPEN

BJERREGAARD HÆNGER PÅ I TOPPEN

Af Mogens Nielsen

Engelsk Ryder Cup helt topper feltet i Alfred Dunhill Links Championship, der meget vel kunne ende med et ægte Hattontrick. Lucas Bjerregaard kom under par trods en dobbeltbogey i starten af runden.

Tyrrell og Hatton og Tommy Fleetwood beviste lørdag, hvorfor de var med på Ryder Cup hold og også blandt feltet fire højest rankede spillere i feltet på de skotske linksbaner. Hatton gik lørdag Old Course i 66 slag og fører turneringen i 14 under par. Hatton er ikke helt ukendt med at vinde turneringen, idet han vandt den i både 2016 og 2017, efter Thorbjørn Olsen havde vundet den i 2015!

Bare et slag efter Hatton ligger australieren Marcus Fraser og herefter i 11 under par, den anden  engelske Ryder Cup spiller Tommy Fleetwood sammen med landsmanden Stephen Gallagher.

Læs også: Haastrup lavede hole in one i Irland

Lucas Bjerregaard lagde på Carnouistie ud med fem pars og så en dobbeltbogey og var faldet ud af top ti. Lucas kom flot igen og kom trods tre bogies senere alligevel ind i en undere par. Han er på en delt femteplads før finalerunden på Old Course, samlet 10 under par.

Med i finalerunden er også Søren Kjeldsen, der gik Kingsbarns i par og totalt er fire under par og på en delt 35. plads. En dobbeltbogey på 15. hul ødelagde en ellers god runde noget for danskeren.

Lasse Jensen, der undervejs i første runde længe var i top 10, er derimod ude af turneringen. Efter 17 pars og en bogey for en runde i en over par og også totalt, havde Lasse fire slag for meget i forhold til cuttet.

Finalerunden i Alfred Dunhill Championship transmitteres direkte på Viasat Golf fra klokken 10:30 søndag og kan også følges her.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------