Nordic Golfers
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
Primo Tours
Santander
Vilcon
Golfhæftet
header abonnemnt teaser
BJØRN FALDT TILBAGE I INDIEN

BJØRN FALDT TILBAGE I INDIEN

Af Mogens Nielsen

Thomas Bjørn skal avancere nogle pladser søndag, hvis han skal have point med hjem fra Indien til verdensranglisten. Der kan ventes en tæt afslutning, hvor top tre udgøres af en englænder, en indisk favorit og en skotte.

Tredje runde blev præget af høje scores i Hero Indian Open, hvor en frisk vind gjorde den i forvejen svære bane endnu sværere. Desværre var Thomas Bjørn rundt i en af de højeste scores blandt de bedre placerede spillere. Nemlig 79 slag, eller syv mere end banens par efter seks bogies, en dobbelt og blot en enkelt birdie.

Da flere andre også gik nogle slag over par, ‘nøjedes’ Bjørn dog med at dumpe fra en delt 18. plads til en delt 37. plads. Turneringen har 22 verdensranglistepoint til vinderen og point til top 24 og lige. Bjørn skal altså finde et par slag på de foranliggende søndag, for at få point med hjem.

Læs også: Nu må Tiger tages alvorligt

Som man siger, når der scores højt, er der altid nogle der finder en vej. Skotten Stephen Gallacher  blev dagens bedste med 67 og han ligger nu nummer tre i seks under par. Foran sig har han i syv under par Matt Wallace fra England og feltets højest rankede spiller, den indiske favorit og førende på Race to Dubai Shubhankar Sharma (Billede). De to gik i henholdsvis 70 og 72 slag.

Emiliano Grillo der førte i 11 under par efter anden runde, brugte 78 slag og er nu på en delt fjerdeplads sammen med Andrew Johnston og østrigeren Matthias Schwab. Det viser lidt om betingelserne under runden, når de førende søndag går ud fire slag dårligere end da de startede ud lørdag.

Viasat Golf sender finalerunden direkte søndag fra klokken 06:00 til 10:30o og stilling og livescoring kan også følges på nettet her

Relaterede artikler

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X