Santander
header abonnemnt teaser
C More-podcast hjælper dig med at vælge golfudstyr

C More-podcast hjælper dig med at vælge golfudstyr

Af Pressemeddelelse.

Det vrimler med nyt golfudstyr hvert eneste år. Men hvad dækker dine behov? Det forsøger Chip In at hjælpe dig med i seneste udgave af C Mores populære podcast.

Vært Anders Sigdal har allieret sig med Claus Helmer, der er butikschef hos Golf Experten og tidligere professionel golfspiller. Sammen gennemgår de årets nyheder og kommer med anbefalinger til din golfbag.

– Til syvende og sidst er golf jo svært nok i forvejen. Så det gælder om at få optimeret de 14 stykker værktøj, man må putte i baggen, siger Claus Helmer i 10. udgave af Chip In, som er tilgængelig på Itunes og Soundcloud.

Der er tips til både nybegynderen og de mere øvede golfspillere i løbet af de 38 minutter, som udsendelsen varer. Anders Sigdal og Claus Helmer taler om alt fra bolde, slagsider, hybridkøller, puttere til wedges, gps og drivere.

– Hvis man har en 10 år gammel driver, så kan man godt vinde noget ved at købe en ny, lyder det blandt andet fra Claus Helmer.

Chip In er udkommet siden slutningen af 2017. I tidligere afsnit kan du blandt andet høre om livet som caddie med Thomas Søby, hvordan det er at spille på Challenge Tour med Joachim B. Hansen og Victor Østerby, få anmeldt nogle af verdens bedste golfbaner af Christian Færgemann og Thomas Stuer Laudridsen, komme med til fysisk træning med Nicole Broch Larsen og høre om DGUs talentarbejde.

Forestil dig at du kan vælge frit mellem utallige film og serier, børneunderholdning samt dokumentarer og se det præcis, hvornår du ønsker. C More har aftaler med en lang række film- og serieproducenter, som sikrer C Mores kunder adgang til de største blockbustere og nyeste serier fra USA.

Du kan se C More på dit tv eller online. Ønsker du at se C More på dit tv, så skal du oprette dit C More abonnement hos din nuværende tv-leverandør. Du bestiller C More lettest ved at kontakte din nuværende tv-leverandør direkte. Kontakt din tv-leverandør.

Hvis du ønsker at se C More på din computer, iPad/iPhone, Android tablet/smartphone kan du købe adgang direkte på http://cmore.dk/signup/c-more-film-dk.

Hør Chip In her

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------