Haven
C More-podcast med Anders Hansen: Jeg kan ikke slippe golfen

C More-podcast med Anders Hansen: Jeg kan ikke slippe golfen

Af Pressemeddelelse.

Anders Hansen har kun delvist indstillet karrieren og fortæller i seneste udgave af C Mores populære golfpodcast, Chip In, hvorfor han har så svært ved at give slip på sin elskede sport.

Officielt stoppede 47-årige Anders Hansen med at spille golf på højeste niveau for tre år siden, men han har siden holdt liv i sit Europa Tour-kort og drypvis deltaget i forskellige turneringer. For det viste sig vanskeligt at lægge golfen helt bag sig.

– Det er svært, fordi det har fyldt så meget i mit liv. De seks første måneder efter mit stop var fantastiske. Jeg hyggede mig og rørte slet ikke en golfkølle. Men så begyndte jeg at kede mig og tænkte jeg lige kunne gå op og slå et par bolde og så blev jeg fanget i det igen, fortæller Anders Hansen i 12. udgave af Chip In, som er tilgængelig på Itunes og Soundcloud.

Anders Hansen fik i sidste uge pudset sit golfspil af i Belgian Knockout, hvor han i glimt fik vist, at han på ingen måde er færdig på topniveau. Han klarede sig videre fra slagspilskvalifikationen og siden blev det til et knebent nederlag i 1. runde til Josh Geary. Men han kommer ikke til at spille golf for fulde omdrejninger igen. Der er nemlig al for meget rejseaktivitet forbundet med det.

– Det var ikke på grund af golfspillet, at jeg stoppede. Jeg var træt af lufthavne, hoteller, rejser og hele tiden at være væk fra familien. Omkostningerne var blevet for høje, siger Anders Hansen, der har spillet over 400 turneringer i sin karriere, hvor det blandt andet er blevet til tre sejre på European Tour – to af dem endda i flagskibsturneringen på Wentworth.

De store sejre fortæller han også om i Chip In, ligesom han i selskab med vært, Anders Sigdal, kommer omkring den mindre vellykkede periode, da han efter ti år på European Tour prøvede lykken på den amerikanske PGA Tour.

– Det var for at udfordre mig selv og for at prøve noget nyt. Men jeg fik desværre en dårlig start på året og kæmpede virkelig med det derovre. Og det var virkelig svært at være så langt væk hjemmefra, fortæller Anders Hansen om sine 17 turneringer i USA.

Anders Hansen og Anders Sigdal taler også om den nye generation af golfspillere, de nye turneringsformater og meget mere i podcasten.
Chip In er udkommet siden slutningen af 2017. I tidligere afsnit kan du blandt andet høre om erfaringerne på PGA Tour med Søren Kjeldsen eller livet som caddie med Thomas Søby, hvordan det er at spille på Challenge Tour med Joachim B. Hansen og Victor Østerby, få anmeldt nogle af verdens bedste golfbaner af Christian Færgemann og Thomas Stuer Laudridsen, få styr på det nyeste golfudstyr med Claus Helmer, komme med til fysisk træning med Nicole Broch Larsen og høre om DGUs talentarbejde.

Hos C More kan du vælge frit mellem utallige film og serier, børneunderholdning, verdensklasse golf samt dokumentarer og se det, når du vil. C More har aftaler med en lang række film- og serieproducenter, som sikrer C Mores kunder adgang til de største blockbustere, nyeste serier fra USA og den amerikanske PGA Tour i golf med stjernenavne som Tiger Woods.

Du kan se C More på dit tv eller online. Ønsker du at se C More på dit tv, så skal du oprette dit C More abonnement hos din nuværende tv-leverandør. Du bestiller C More lettest ved at kontakte din nuværende tv-leverandør direkte. Kontakt din tv-leverandør.

Hvis du ønsker at se C More på din computer, iPad/iPhone, Android tablet/smartphone kan du købe adgang direkte på http://cmore.dk/signup/c-more-film-dk.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X