Sportspark Blaavandshuk
header abonnemnt teaser
C MORE-PODCAST MED JONAS BLIXT: BO I USA – HVIS DU VIL GØRE DIG PÅ PGA TOUREN

C MORE-PODCAST MED JONAS BLIXT: BO I USA – HVIS DU VIL GØRE DIG PÅ PGA TOUREN

Af Pressemeddelelse.

Mød den svenske PGA Tour-spiller Jonas Blixt i C Mores populære podcast, Chip In, som også har fokus på FedEx Cup-slutspillet, hvor der er 100 spillere tilbage forud for Dell Technologies Championship.

Jonas Blixt har spillet college-golf i USA og derfor blev det også et naturligt mål for ham at blive en del af den amerikanske PGA Tour.

– Jeg er jo vokset op med at se Europa Touren, men jeg fik bygget et helt liv op derovre, så det blev oplagt for mig at forsøge at blive en del af PGA Touren, siger Jonas Blixt i 17. udgave af Chip In, som er tilgængelig på iTunes og Soundcloud 

Det lykkedes for Blixt at blive en del af den amerikanske PGA Tour i 2012 og siden er det blevet til tre sejre – den seneste i parturneringen Zurich Classic of New Orleans sidste år i selskab med Cameron Smith.

Chip In-vært Anders Sigdal har mødt Jonas Blixt i forbindelse med Made in Denmark i Silkeborg til en snak om livet på PGA Touren. De to taler blandt andet om, hvorvidt man har større chance for succes på PGA Touren, hvis man bosætter sig i USA, som er tilfældet for Blixt, der til daglig bor i Florida.

– Du behøver ikke at bo i USA, men jeg vil stærkt anbefale det. Ellers bliver det som at leve to liv. Et i Europa hvor du har familie og venner og et i USA med et andet klima og en anden tidszone. Det påvirker dig rigtig meget. Så det er klart nemmere at bosætte sig i USA og komme ind i nogle rutiner, siger Blixt, som også lyder som en native American i podcasten.

Jonas Blixt sluttede som nummer 173 på årets FedEx Cup-rangliste og dermed et godt stykke fra top 125, som fik adgang til første del af slutspillet, der begyndte i sidste uge med THE NORTHERN TRUST og som fortsætter denne fredag med Dell Technologies Championship på TPC Boston.

Der er 100 spillere tilbage i feltet og 30 skal sies fra i turneringen, der slutter på mandag.

– Det er et fedt format og et højdepunkt for os spillere, siger Blixt til Anders Sigdal, der i løbet af podcasten også klæder dig på til Dell Technologies Championship i selskab med sin kollega og C More-kommentator Jesper Knudsen.

– Ifølge mine beregninger er der 58 spillere, som på forhånd er sikret videre deltagelse, så der er 12 pladser at spille om, siger Jesper Knudsen om turneringen i Massachusetts, der kan opleves på C More Golf.

Chip In er udkommet siden slutningen af 2017. I tidligere afsnit kan du blandt andre høre Thomas Bjørnfortælle om Ryder Cup, Steen Tinning om det særlige gen, der driver ham fremad, om Anders Hansen, der ikke kan slippe golfsporten, erfaringerne på PGA Tour med Søren Kjeldsen eller livet som caddie med Thomas Søby,

Du kan også høre Jeppe Huldahl, Mark Haastrup, Joachim B. Hansen og Victor Østerby fortælle om, hvordan det er at spille på Challenge Tour eller få anmeldt nogle af verdens bedste golfbaner af Christian Færgemann og Thomas Stuer Laudridsen, få styr på det nyeste golfudstyr med Claus Helmer, komme med til fysisk træning med Nicole Broch Larsen og høre om DGUs talentarbejde.

Hør Chip In via iTunes eller Soundcloud.

Klik her hvis du vil se PGA Touren live uge efter uge med stjernenavne som Tiger Woods på C More Golf.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------