Hotel Søpark Maribo golfophold
CANADAS SUPERSTJERNE PÅ GOLFBANEN I SILKEBORG

CANADAS SUPERSTJERNE PÅ GOLFBANEN I SILKEBORG

Af Pressemeddelelse.

Connor McDavid er canadisk ishockeys største stjerne med en kontrakt til 655 mio. kr. Efter sejren over Danmark tog han en tur på golfbanen i Silkeborg Ry Golfklub.

Selv om golfsporten er forvænt med stjernespillere og skyhøje lønninger, skal man op i Tiger Woods-niveau for at matche lønnen til canadisk ishockeys nye superstar, Connor McDavid, der var blandt målscorerne i 7-1 sejren over Danmark tirsdag aften. Han havde ingen problemer med at betale greenfee for spillet på Danmarks nyeste Europatour-bane.

– Læs mere: Verdensstjerner strømmer til golf i Silkeborg Ry Golfklub

For selv om der stadig er et stykke vej op til Tiger Woods’ samlede indtjening på seks milliarder kroner (præmier og sponsorkontrakter), så er en kontrakt over otte år med Edmonton Oilers til en samlet værdi på 655 mio. kr. guld værd i dollars for den kun 20-årige Connor McDavid, det ubetinget hotteste navn i den nordamerikanske ishockeyliga (NHL) – og den bedst betalte spiller i det igangværende A-VM i ishockey i Herning og København.

Under alle omstændigheder er Connor McDavid den højst betalte sportsmand, der har sat sine ben på fairways i Silkeborg Ry Golfklub, der ellers har opfostret den danske Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn, hvis karriereindtjening i præmier beløber sig til 150 mio. kr.

Når Connor McDavid sammen med holdkammeraterne kunne slå sig løs på golfbanen i Silkeborg skyldes det, at hans klub Edmonton Oilers ikke nåede at kvalificere sig til slutspillet i Stanley Cup. Det var ellers Connor McDavids erklærede mål at vinde Stanley Cup for sin klub for første gang siden 1990, da han for et år siden underskrev den lukrative kontrakt med klubben, hvor også legenden over dem alle, Wayne Gretzsky, havde sin storhedstid.

Foruden at være anfører for sit hold og den bedst lønnede spiller i NHL præsterede Connor McDavid at blive sit holds topscorer i den forløbne sæson med 108 point fordelt på 41 scoringer og 67 assists.

Foto: Per Pedersen

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X