Backtee Mens Golf
CAPPELEN HÆNGER PÅ I CALIFORNIEN

CAPPELEN HÆNGER PÅ I CALIFORNIEN

Af Mogens Nielsen

Anden runde i Ellie Mae Classic på Web.com blev noget op og ned for danske Sebastian Cappelen. Heldigvis sluttede runden med, han holder sig oppe blandt de bedste.

Sebastian Cappelen lå på en delt fjerdeplads efter første runde i Ellie Mae Classic torsdag. Fredag gik Sebastian ud med det sene hold og da der – nærmest som en regel – scores lavt på Web.com Tour, lå han nede som delt 14. da han startede runden. Her var en af spillerne, der også lå i seks under par efter første runde, kommet ind med 60(!), ti under par og gået til 16 under par.

Det blev endnu værre, da Sebastian startede runden med en bogey på andet hul (11.) og faldt langt tilbage. Herefter kom en fantastisk serie, da Sebastian på fire huller fra 14. til 17. gik i fem under par og så lå runden i fire under. Herfra og hjem blev det yderligere tre bogies og tre birdies. De sidste to birdies på de sidste to huller.

Fire under for runden og ti under totalt, går Sebastian ud til den første finalerunde fra en delt sjetteplads.

Helt i spidsen ligger amerikaneren Alex Prugh, der gik runde i 60. I 16 under ar er han to slag foran den nærmeste og tre slag foran yderligere to spillere.

Ellie Mae Classic kan følges her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X