CAPPELEN i CHOK

CAPPELEN i CHOK

Af Peter Nielsen

Sebastian Cappelen startede ud som lyn og torden på dagens runde og var fire under par for dagen efter otte spillede huller. Herefter var Cappelen inde i en knap så god periode, men så skete miraklet på Himmerland Hill, der sendte Cappelen i chok.

Det var en yderst tilfreds Sebastian Cappelen Golfavisen.dk fangede efter dagens tredje runde i Himmerland. Og det er da bestemt til at forstå. Cappelen havde nemlig gået en god runde, der blev fantastisk på hul 16.

Efter otte huller var Cappelen fire under for dagen, men rendte herefter ind i en række bogeys, der sendte ham på par for dagen. Stadig en ok runde, men men men.

SÅ skete det vanvittige på Himmerland Hill, hvor Cappelen lavede hole in one. Et fantastisk slag gik i hul, hvilket både gav danskeren og hans caddie en sprit ny Garia golfvogn. Cappelen var pludselig to under par for dagen og en under totalt. Det er lige nu nok til en delt 41. plads.

Det sendte dog samtidig hovedpersonen i en choktilstand, hvilket han fortalte om efter runden, da Golfavisen.dk fangede ham i Himmerland.

Se bare her og se Cappelens hole in one på Golfavisens Facebookside

https://twitter.com/docamstrup/status/769481076922322944

 

Related posts

X