CASEY TOG VALSPAR CHAMPIONSHIP FRA BAGHJUL OG TIGER KOM PÅ PODIET

CASEY TOG VALSPAR CHAMPIONSHIP FRA BAGHJUL OG TIGER KOM PÅ PODIET

Af Mogens Nielsen

Finalen i Valspar blev spændende lige til det sidste, hvor det lignede et omspil. Det blev det dog ikke, da Paul Casey overlevede et par timer som klubhus førende og sluttede et slag foran Patrick Reed og den genfødte Tiger Woods.

Paul Casey kom i klubhuset i ti under par efter en flot runde i 65 slag, eller seks under banens par og dagens laveste score. Da var der otte bolde med 16 spillere tilbage på banen. Først flere bolde senere kom Patrick Reed og kunne nå samme score med en par på 18. hul. Men Reed fumlede ved greenen og fik bogey og endte i ni under.

Tiger Woods havde ikke gjort meget væsen af sig i finalerunden. Efter en birdie og delt førsteplads på første hul, fik Tiger bogey på fjerde hul og indtil 17. hul, par på alle andre huller. Men birdie efter et 13 meter putt på 17. gav ham muligheden for omspil med birdie fra samme længde på 18. Denne gang gik den dog ikke i, men par og delt andenplads. Ingen tvivl om, at Tiger er godt på vej tilbage. I sidste runde manglede han lige skarpheden fra tee og rundt om greens. Han var trods alt blot et slag fra et omspil og to fra direkte sejr.

Læs også: Engelsk omspil afgjorde Hero Indian Open

Sejr til Paul Casey, der var kommet fra baghjul og nok i klubhuset havde forventet at blive overhalet. Der er ikke noget at sige til, at Thomas Bjørn gerne ser, at Paul Casey står til rådighed for Ryder Cup holdet. Delt andenplads til Tiger og Reed. Garcia fik fjerdepladsen alene efter 65 og dagens laveste sammen med Casey.

Man kan også tørt konstatere, at det egentlig ikke går så skidt for englænderne i denne sæson på de store Tours!

På verdensranglisten rykker Garcia fra 11 til ni, Casey fra 17 til 12 og Reed fra 27 til 23. Tiger rykker formentlig fra nummer 388 til 149, når alle weekendens resultater er indberettet. Her skal man lige have resultatet fra et par andre turneringer med for at beregne listen nøjagtigt.

Mandagens verdensrangliste danner i øvrigt automatisk entry til WGC Dell Technologies Match Play, hvor der er plads til 64 spillere, og hvor der suppleres op med de næste på listen ved afbud. Mandag formiddag vil den opdaterede liste kunne ses her, idet det dog ligger fast, at ingen danskere er i nærheden af at komme ind, uanset der givet vil være nogle afbud.

Corey Conners der havde ført siden første runde, gik seks over par faldt helt ned på en delt 16. plads. Han har stadig sin første top 10 placering til gode på PGA Tour. Men forhåbentlig har han fået en del erfaring af at være med fremme og spille i førerbolde.

Det gik heller ikke rigtig godt for Justin Rose, der som makker i førerbolden længe var med fremme, men sluttede på en delt femteplads efter en runde en over par.

Valspar Championship, Slutresultat

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X