Santander
header abonnemnt teaser
CUT NUMMER 500 KLARET. SNEDEKER FØRER.

CUT NUMMER 500 KLARET. SNEDEKER FØRER.

Af Søren Amstrup

Med en runde i 65 slag klarede Fred Couples fredag cut nummer 500 på PGA Touren. Noget af en bedrift af den 59-årige amerikaner, der fik sin debut på touren i 1982. Det blev endnu en dag med masser af birdies i Napa, og et par af de andre store navne gik lave runder og har slået sig ned på toppen af leaderboardet.

Således ligger Brandt Snedeker, Ryan Moore og Phil Mickelson, der til sammen har 57 sejre på PGA Touren, på leaderboardets tre øverste pladser.

Snedeker gik en runde i syv slag under par, og efter en første runde i seks under fører han nu med tre slag til nærmeste forfølgere i 13 under par totalt. Andenpladsen i 1o under par deles af Ryan Moore, Phil Mickelson og Michael Thompson, der i 2013 vandt sin eneste sejr ved The Honda Classic.

Så det er et par sejrsvante herrer, der fører an ved Safeway Open på Silverado Resort & Spa. Fred Couples stjal dog lidt af rampelyset med sit klarede cut nummer 500, og Ricky Barnes måtte også finde sig i at blive fulgt tæt denne fredag. Han fulgte nemlig sin 75’er torsdag op med en runde i hele 11 slag under par fredag (61), og han spillede sig fra mørket helt frem til en delt ottendeplads i otte under par.

Danny Willett, Jason Dufner og Wesley Bryan var blandt de mere kendte navne, der missede cuttet.

Safeway Open kan følges på C More Golf, og leaderboardet kan ses her.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------