Primo Tours
Golfhæftet
Nordic Golfers
Sportspark Blaavandshuk
Santander
Bolig udland
header abonnemnt teaser
DANISH GOLF TRADING I/S OG JT TRADING APS I NYT SAMARBEJDE

DANISH GOLF TRADING I/S OG JT TRADING APS I NYT SAMARBEJDE

Af Pressemeddelelse

De to veletablerede golfdistributører Danish Golf Trading I/S og JT Trading ApS har nu besluttet at indgå et samarbejde fra starten af 2018, således at de sammen kan tilbyde markedets bredeste golfsortiment, og dermed styrke deres position på det skandinaviske marked, både overfor kunder og leverandører.

Begge virksomheder arbejder med egne varemærker, bl.a. en del fra den hollandske producent og importør ACM Golf, og det har derfor været et naturligt skridt at starte det nye samarbejde.

Aage Roed og Ulrik Sørensen fortæller, at begge virksomheder fortsætter med at importere og udbyde deres sævanlige sortiment, men fremadrettet vil man også tilbyde den anden parts varemærker. På denne måde får kunderne mulighed for at vælge i markedets bredeste sortiment, der bl.a. dækker Lynx, Spalding, FastFold, Lignum, Legend, Nickel, Kakadu, Greg Norman Collection, Volvik, Powerbug, Axlo, Asbri logoprodukter m.m.

Vi er overbeviste om, at det vil være en styrkelse for vore kunder, og samtidig står vi stærkere i forhandlingerne om nye, interessante varemærker til det skandinaviske marked, fortæller de to indehavere. 

Relaterede artikler

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X