Loewe
header abonnemnt teaser
DANSK DUO HAR INDTAGET THE OPEN CHAMPIONSHIP

DANSK DUO HAR INDTAGET THE OPEN CHAMPIONSHIP

Af Peter Skott Carlsen.

Det kan godt være, at der kun er to danske golfspillere til start ved The Open Championship, men Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard leverede begge varen på en åbningsrunde, hvor amerikanske og sydafrikanske spillere dominerede toppen af leaderboardet.

En blot 17-årig står foran sit livs opgave og skal spille med i en af sportens største turneringer. Man ville måske falde igennem og gå en meget høj score, men ikke Nicolai Højgaard. Takket være en flot runde i 72 slag (+1) er han nemlig på en imponerende 50. plads efter de første 18 huller. Placeringen deler han blandt andet med den forsvarende mester, Jordan Spieth.

– Læs mere: Masser af The Open golf på Viasat Golf

For Thorbjørn Olesen blev runden lukket med en ærgerlig bogey, men det kan ikke ødelægge en flot åbning på turneringen med 70 slag og en 18. plads.

På Carnoustie Golf Links gik Kevin Kisner den bedste runde af alle, da amerikaneren med -5 lagde sig i front et slag foran landsmanden, Tony Finau, og de to sydafrikanere, Erik Van Rooyen og Zander Lombard. Faktisk var det spillere fra USA og Sydafrika, der dominerede på førstedagen, da det kun er spillere fra netop disse to lande, der er at finde blandt de syv bedst placerede.

The Open Championship, leaderboard.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------