Santander
header abonnemnt teaser
Dansk Golf Unions junioruge bliver i Varde Golfklub skudt i gang med en U26 turnering.

Dansk Golf Unions junioruge bliver i Varde Golfklub skudt i gang med en U26 turnering.

Af Pressemeddelelse.

Banen i Varde står som sædvanligt skarpt. Trods den manglende regn, som præger mange golfbaner, er banen i Varde ikke slemt præget heraf. Fairways og greens vandes dagligt, og det ses tydeligt på det grønne anlæg.

U26 Turneringen afholdes søndag d. 5. august som et led i klubbens 25 års jubilæum. Det er lige inden, skoleferien slutter. I og omkring Varde findes mange overnatningsmuligheder – oplagt er at spænde campingvognen bagpå bilen eller pakke teltet og bruge nogle dage på den dejlige vestkyst. Turneringen koster kun kr. 75,- inkl. greenfee.

Er du golfspillere under 26 år med gyldigt DGU-kort, så kom til skærmen og tilmeld dig via golfbox.dk – der spilles stableford i 3 rækker samt slagsspil i A-rækken. For D-spillere spilles der 9 huller fra tee 4500m. Idet der ingen ingen handicapbegrænsning er, giver det alle golfspillere mulighed for at spille en større turnering.

I Varde Golfklub skal der nemlig være plads til alle !

 

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------