TAP Portugal – der findes kun en måde
DANSK HOLE IN ONE OG SVENSK FØRING I SÆSONÅBNING

DANSK HOLE IN ONE OG SVENSK FØRING I SÆSONÅBNING

Af ECCO Tour

Danske Simon Gundorph lavede tirsdag golfens ultimative slag, da han på 16. hul på PGA Catalunya Resorts Tour Course slog bolden direkte i hul.

Svenske Jesper Kennegård fører Mediter Real Estate Masters efter førstedagen via en flot runde i otte under par. Den femdobbelte Europa Tour vinder Michael Hoey er på fjerdepladsen, som han deler med Oliver Suhr i fem under par.

Forrygende førstedag og store navne med helt fremme
Første runde af Mediter Real Estate Masters blev fra morgenstunden udsat på grund af frost. Men da spillet først kom igang blev PGA Catalunya Resorts anlæg for alvor brændt af.

Svenske Jesper Kennegård leverede en 62’er og fører efter førstedagen i 8-under par. To spillere er blot ét slag efter Kennegård efter flotte runder i syv under par. Alle tre var rundt på “Tour Course”, som vurderes som den “nemmere” af de to baner på PGA Catalunya Resort. Også på den krævende “Stadium Course”, blev der spillet flot golf på førstedagen, og det var her, de bedst-seedede spillere sprudlede.

Suhr deler med femdobbelte Europa Tour vinder
Den femdobbelte Europa Tour vinder, Michael Hoey fra Nordirland lavede bogey på sidste hul for at gå en runde i fem under par. Hoey ligner en spiller, der kommer til at spille med om sejren på torsdag, når Mediter Real Estate Masters skal finde sin vinder. Det samme gør danske Oliver Suhr, som for andet år i træk føler sig rigtigt godt til rette på Stadium Course. Oliver Suhrs runde indeholdt tirsdag syv birdies og to bogeys.

– Jeg spillede rigtigt godt til sidst, og runden kunne godt være blevet lavere. Til gengæld holede jeg nogle gode putts tidligere på runden, så måske det egentlig var et fair resultat, grinede Oliver Suhr efter runden.

I morgen skal Oliver Suhr bevise, at han også kan slå til på “Tour Course”, ligesom det også er på den bane, at torsdagens finalerunde af Mediter Real Estate Masters skal afvikles.

Den forsvarende mester ved Mediter Real Estate Masters, Florian Fritsch ligger på 11. pladsen efter førstedagen. Han er to under par.

Dagens golfslag var dansk
Simon Gundorph fra Kokkedal Golfklub leverede dagens slag på PGA Catalunya Resort. En Hole in One på 16. hul på Tour Course hjalp godt til For Gundorph, der med en 66’er også er på sjettepladsen efter førstedagen.

– Det var en fantastisk Hole in One. Man kan se det hele på 16. hul, og jeg slog den lige langt af pinden, inden den spandt tilbage i koppen, forklarede en glad Gundorph efter runden.

De bedste danske placeringer efter førstedagen ser således ud:

 • Nr. 4 Oliver Suhr (-5)
 • Nr. 6 Simon Gundorph (-4)
 • Nr. 6 Jakob Kollerup (-4)
 • Nr. 6 Oliver Hundebøll Jørgensen (a) (-4)
 • Nr. 11 Martin Leth Simonsen (-2)
 • Nr. 11 Nikolai Høgh (-2)
 • Nr. 11 Joachim B. Hansen (-2)
 • Nr. 11 Mark Haastrup (-2)
 • Nr. 11 Jeppe Huldahl (-2)
 • Nr. 11 Nicolai Kristensen (-2)
 • Nr. 11 Daniel Løkke (-2)
 • Nr. 11 Christian Bæch Christensen (-2)

Du kan se hele stillingen efter første runde af Mediter Real Estate Masters her.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X