Himmerland golfophold
DANSK KVARTET SPILLER MED OM EUROPA TOUR KORTENE

DANSK KVARTET SPILLER MED OM EUROPA TOUR KORTENE

Af Peter Skott Carlsen

Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen, Lucas Bjerregaard, Lasse Jensen og Thomas Bjørn har kortet til Europa Touren i den kommende sæson, men de har mulighed for at få selskab af fire landsmænd. Det står klart, efter cuttet faldt på tourskolen, og hvor fire ud af seks danskere spillede sig videre til finalerunderne.

Jeff Winther gik for anden dag en runde i par, og tirsdag skete det på Lakes Course. Han er dermed fortsat på -9, og det placerer ham på 11. pladsen, hvilket er ét slag bedre end Anders Hansen, der med 67 slag leverede en flot runde på Lakes Course. Sidste dansker på Lakes Course var Jeppe Pape Huldahl, der var rundt i 72 slag, som sendte ham ned på en 59. plads. Dermed lever drømmen fortsat om et comeback til Europa Touren for den tidligere vinder.

Cuttet faldt på -2, og det klarede Joachim B. Hansen lige akkurat efter en meget spændende bag-ni. Da han kom til hul 11 var han +2 samlet, men så lukkede han med – 4, og han blev dermed den sidste dansker videre. Joachim Brandt Hansen spillede Hills Course, og her leverede talentet Frederik Dreier med 66 slag en imponerende runde.. Han var dog forlangt tilbage i stillingen og klare ikke cuttet. Det gør Morten Ørum Madsen desværre heller ikke efter en fjerde runde i 73 slag på Hills Course.

Ved at klare cuttet er de fire spillerne sikret fuld kort til Challenge Touren, og derudover kommer de indtil videre i den laveste kategori på Europa Touren, hvilket sikre adgang til få af de mindre turneringer. Nu spilles der så to runder på Lakes Course, hvorefter top-25 og lige får kortet til Europa Touren.

Udvalgte resultater:

1. Sam Horsfield: -15.
11. Jeff Winther: -9.
15. Anders Hansen: -8.
— Top-25 og lige = Europa Tour kort (pt. -7) —
59. Jeppe Pape Huldahl: -3.
67. Joachim B. Hansen: -2.

Final Qualifying Stage, leaderboard.

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X