DANSKE DAMER VIDERE I SKOTLAND, HVOR EMILY AVANCEREDE YDERLIGERE

DANSKE DAMER VIDERE I SKOTLAND, HVOR EMILY AVANCEREDE YDERLIGERE

Af Mogens Nielsen

Emily K. Pedersen rykkede fredag yderligere frem i stillingen, mens to huller ødelagde en superrunde for Nanna K. Madsen. Begge er dog videre i den kosanktionerede LPGA og LET Tour event, der er forberedelse til næste uges Major.

Som scores udvikler sig i anden runde i Skotland, hvor verdens bedste damer spiller Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open, er der ingen tvivl om, at to af de tre danske damer kommer videre. Alle tre danskere er i klubhuset, da de havde morgenstart og eftermiddagsholdet er i gang nu.

Læs også: Ny succes for Emily på LPGA Touren

Emily K. Pedersen har gået sin runde i 73, et slag over par, der er en god score på den svære linksbane. Emily blev noteret for fire bogies og tre birdies i runden og kom i klubhuset på en delt 14. plads, eller 12 placeringer bedre end efter første runde. Nu totalt en over par.

Nanna K. Madsen havde gang i en superrunde, hvor hun på seks huller havde fire birdies. Flere blev det ikke, men hertil desværre også en bogey, en dobbelt og en trippel for atter en runde i 74. Fire over par totalt, kom Nanna ind på en delt 54. plads og med dagens høje scores, er der ingen tvivl om, det er nok til at komme videre.

Nicole Broch Larsen sluttede i 11 under par efter en runde i 78 slag. Det er langt fra cutgrænsen, der ser ud til at blive fem eller seks slag over par.

Turneringen der er forberedelse til næste uges Major, Ricoh Women’s British Open kan følges her

Viasat Golf må desværre ikke sende fra Skotland, da turneringen – selvom den er fælles for de to store dametours – hører til LET Tours tv rettigheder, hvor Viasat Golf har til LPGA Tour.

Relaterede artikler

X