DANSKERE PÅ TOUR IGEN

DANSKERE PÅ TOUR IGEN

Af Mogens Nielsen

Efter et par ugers ferie, er flere af de danske herrer tilbage på både Europen og Challenge Tour. Nanna K. Madsen spiller allerede fra onsdag LPGA på Hawaii.

De danske herrer har været savnet på banerne ude i verden de seneste uger. Men nu kører både Challenge Tour og den ordinære European Tour igen. Sidstnævnte spiller Open de España i Madrid og her er Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen, Jeff Winther og Lasse Jensen til start. Her vil to spaniere være de højest rankede spillere i feltet og naturligvis også være blandt de store favoritter til sejren. Det er verdens nummer fire Jon Rahm og nummer 24 Cabrera Bello. Begge er tilbage fra en veloverstået Masters, hvor Rahm jo var med at spille om sejren, mens Cabrera Bello sluttede som delt nummer 38.

Læs også: Masters vinder fører Race to Dubai ranglisten

Thorbjørn Olesen der er Danmarks højeste rankede spiller skal her forsøge at spille sig tilbage i verdens top 100, hvor han mandag rykkede ned som nummer 104. Turneringens felt er beregnet til en anelse stærkere end Tourens minimumstildeling, således at der er 26 point til vinderen og point til top 29 og lige i slutstillingen. Minimum på European Tour er 24 til vinderen og point til top 27 og lige.

Præmiesummen i Spanien hører til de mindre, nemlig 1,5 millioner euro, hvilket akkurat er nok til, at vinderen opnår to års exemption il Touren. Førstepræmien udgør som vanligt 16,6667 procent af denne sum, eller 250.000 euro.

Teetimes i Spanien torsdag og fredag kan ses her og i fanen ved siden af, er der link til turneringens Livescoring.

Challenge Touren starter ud ligeledes torsdag med blot sæsonens anden turnering efter udlægget i Kenya for nu tre uger siden. Her er Joachim B. Hansen, Morten Ørum, Mark F. Haastrup, Jeppe Huldahl og Martin Ovesen på langfart, idet Belt & Road Colorful Yunnan Golf Open spilles i Yunnan provinsen i den sydvestlige del af Kina.

Feltet i Kina spiller om 350.000 dollars og link til både Livescoring og Teetimes ligger her

LPGA Tour spiller Lotte Championship på Hawaii allerede fra onsdag. Her bliver Nanna K. Madsen eneste dansker i feltet, hvor hun skal op mod flere af Tourens bedste. Nanna er i de to første runder sat i bold med amerikanerne Kim Kaufman og Lee Lopez.

Damerne på Hawaii kan følges her

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X