Haven
DANSKERNE SPRUDLEDE PÅ CHALLENGE TOUREN I PRAG

DANSKERNE SPRUDLEDE PÅ CHALLENGE TOUREN I PRAG

Af Peter Skott Carlsen.

Made in Denmark Challenge blev en kæmpe dansk succes, hvor ikke blot Joachim B. Hansen vandt, men hvor også Martin Ovesen og Mark F. Haastrup sluttede i top-10. Sammen med fire landsmænd er de rejst videre til Tjekkiet, hvor der bliver spillet Prague Golf Challenge. Her blev der leveret mange flotte danske runder torsdag.

Ved turneringen i Himmerland sluttede Martin Ovesen takket være en flot finalerunde alene på tredejpladsen, hvilket var sæsonens bedste resultat på Challenge Touren. Det gode spil er taget med videre til Prague City Golf, hvor han med 68 slag (-4) leverede den bedste danske åbning. Grundet risiko for torden var spillet en overgang afbrudt, men Ovesen kom ud og fik afsluttet sin runde, hvor scoren rækker til en 16. plads.

– Læs mere: Kjeldsen godt fra start i jagten på ny succes i Irland

Med sejren fra Danmark i bagagen er Joachim B. Hansen ankommet til Tjekkiet med formen og selvtilliden i top, og på de første 18 huller havde han blot en enkelt bogey, og med -3 er han placeret på en 32. plads. Det er et slag bedre end Mark F. Haastrup, Jeppe Pape Huldahl og Rasmus Hjelm, mens Daniel Løkke og Victor Gebhard Østerby var rundt i par og +4. Cutgrænsen ser lige nu ud til at blive på -1.

– Læs mere: Verdens nummer 34 stikker af i Silkeborg

Adri Arnaus fra Spanien, der blev nummer 18 i Himmerland, leverede hele ti birdies i sin runde i 63 slag, og han fører med to slag foran Joel Girrbach fra Schweiz.

Prague Golf Challenge, leaderboard.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X