Dresden Kreuzchor
header abonnemnt teaser
DELTAG I GOLFAVISENS STORE FERIE FOR ALLE KONKURRENCE

DELTAG I GOLFAVISENS STORE FERIE FOR ALLE KONKURRENCE

Af Peter Skott Carlsen

I den kommende weekend fra fredag til søndag bliver der i Herning afholdt Ferie for Alle, der ikke blot er den største feriemesse i Danmark, det er også den største golfmesse, og i forbindelse afholder Golfavisen en konkurrence, hvor man kan vinde flere flotte præmier.

Hver uge har man mulighed for at få tilsendt Golfavisens nyhedsbrev direkte i ens indbakke, og på Ferie for Alle har Golfavisen en stand, og her kan man tilmelde sig nyhedsbrevet, eller også kan det gøres ved at besøge Golfavisen.dk. Alle der tilmelder sig nyhedsbrevet deltager automatisk i en konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde en af nedenstående præmier.

GARMIN APPROACH X 10
Med Garmins lækre Approach X10 golf GPS er du altid på hjemmebane. Golfarmbåndet er en enkel intuitiv enhed – og er et 100 %  golfarmbånd med mange forskellige funktioner. Det er let og behageligt med letlæselig touchscreen og flere end 41.000 forudindlæste danske og internationale baner. Bliv fortrolig med banen med afstande til front, center og bagkant af greenen, samt hazarder og doglegs. Armbåndet har Green View med manuel flagplacering og hjælper dig med at se dit mål ved at vise greenens faktiske udformning og layout. Batterilevetid: Op til 12 timer i GPS-tilstand.

PING HOOFER BAG
Pings stilrene Durable Hoofer letvægtsbag gør det til en sand fornøjelse at spille med bærebag. Den har en fire-rums inddeling, der gør det nemt at få jern og køller op af bagén. Derudover har den syv lommer til opbevaring af golfudstyr og tøj. Bagén er unik med en specialudviklet
justerbar bæresele, der er skånsom for skulderen. Ligeledes er den forsynet med Pings SensorCool-teknologi.

ECCO COOL PRO
Ecco Cool Pro kombinerer adskillige af virksomhedens førende teknologier. Ved at kombinere den performance-fokuserede Ecco Spydr-grip sål, som blev introduceret i Ecco Cage Pro med den banebrydende goretex surround-teknologi, der blev introduceret i Ecco Cool repræsenterer denne nye sko den ultimative blanding af form og funktion. Ecco Cool Pro der fås med to forskellige overdele, er endnu et bevis på virksomhedens dedikation, bevist ved en unik række af performance og komfort egenskaber. Golfskoen er yderst behagelig at have på og en helt igennem lækker golfsko.

Vi håber, at rigtig mange vil deltage i konkurrencen, og vi ser frem til jeres besøg fredag, lørdag eller søndag ved Ferie for Alle i Herning.

Relaterede artikler

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X