Santander
header abonnemnt teaser
DENNE UGES LIVE GOLF PÅ VIASAT

DENNE UGES LIVE GOLF PÅ VIASAT

Af Peter Skott Carlsen.

Er man til topgolf på tv, på telefonen eller på computeren, er der rig mulighed for det i denne uge, da Viasat Golf og Viaplay.dk sender næsten 50 timer live fra Europa Touren og LPGA Touren. Man kan blandt andet følge Lucas Bjerregaard og se, hvordan han følger op på triumfen i Skotland.

Justin Rose er vært, når Walton Heath Golf Club i Surrey danner rammen om Sky Sports British Masters. hvor det bliver første turnering for Justin Rose, Thorbjørn Olesen og Francesco Molinari siden triumfen ved Ryder Cup. Deres holdkammerat, Tommy Fleetwood, er også med, og han kommer fra Alfred Dunhill Links Championship med en andenplads i bagagen.

– Læs mere: Danskere blandt favoritterne i British Masters

Udover Thorbjørn Olesen er også Søren Kjeldsen, Lasse Jensen og Thomas Bjørn med, og de suppleres af Lucas Bjerregaard, der nok til trække en del fokus i denne uge ovenpå triumfen i søndags på St. Andrews.

Turneringen i England kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk på nedenstående tidspunkter, og kommentator er Jesper Kjærbye.

Torsdag: kl. 10.30 – 18:30.
Fredag: kl. 10:30 – 18:30.
Lørdag: kl. 13:00 – 18:30.
Søndag: kl. 12:30 – 18:30.

Sky Sports British Masters, leaderboard.

Grundet deres placeringer på tourens pengeliste er Nicole Broch Larsen, Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen ikke med de kommende fem uger, hvor LPGA Touren spiller fem turneringer i Østen, og hvor der spilles uden cut.Selvom der ikke er danskere til start, er der alligevel grund til at følge med, da tourens største stjerner alle har meldt deres ankomst.

Den turnering bliver også vist på Viasat Golf og Viaplay.dk, og det vil ske med engelske kommentatorer.

Torsdag: kl. 04:00 – 09:00.
Fredag: kl. 04:00 – 09:00.
Lørdag: kl. 04:00 – 09:00.
Søndag: kl. 04:00 – 09:00.

LPGA KEB Hana Bank Championship, leaderboard.

 

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------