Primo Tours
header abonnemnt teaser
DENNE UGES LIVE GOLF PÅ VIASAT

DENNE UGES LIVE GOLF PÅ VIASAT

Af Peter Skott Carlsen.

Slutspillet på Europa Touren startede med et brag i Tyrkiet med danske topresultater, og fra Tyrkiet er Lucas Bjerregaard og Thomas Bjørn rejst videre til Sydafrika for at spille Nedbank Golf Challenge. Den turnering kan man følge på Viasat Golf og Viaplay.dk, og det kan man også med Blue Bay LPGA fra Kina, hvor Nicole Broch Larsen er til start.

Gary Player er vært, når den anden turnering i Europa Tourens slutspil, Nedbank Golf Challenge, bliver spillet på Gary Player Country Club i Sun City. Der spilles om en præmiesum på 7,5 mio. dollars, og fra Danmark deltager Lucas Bjerregaard og Thomas Bjørn. Turneringen kommenteres af Henrik Knudsen og Leif Nyholm, og den kan ses live på Viasat Golf og Viaplay.dk på nedenstående tidspunkter.

Torsdag kl. 09:00 – 15:00. Viaplay.dk fra kl. 08:00.
Fredag kl. 09:00 – 15:00.
Lørdag kl. 09:00 – 14:00. Viaplay.dk fra kl. 08:00.
Søndag kl. 08:00 – 14:00.

Nedbank Golf Challenge hosted by Gary Player, startliste.

Også LPGA Touren er nået til sæsonens næstsidste turnering, og den er henlagt til Hainan Island i Kina, hvor Blue Bay LPGA har Nicole Broch Larsen med som eneste danske deltager. Turneringen, hvor der ligesom i Nedbank Golf Challenge spilles fire runder uden cut, har engelske kommentatorer, og kan ses på nedenstående tidspunkter på Viasat Golf og Viaplay.dk. Bemærk at turneringen allerede begynder onsdag.

Engelske kommentatorer.

Onsdag kl. 04:00 – 09:00.
Torsdag kl. 04:00 – 09:00.
Fredag kl. 04:00 – 09:00.
Lørdag kl. 04:00 – 09:00.

BLue Bay LPGA, startliste.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------