Santander
header abonnemnt teaser
DENNE UGES LIVE GOLF PÅ VIASAT GOLF

DENNE UGES LIVE GOLF PÅ VIASAT GOLF

Af Peter Skott Carlsen.

Flere af de stoure tours er gået på juleferie, men der spilles fortsat på Europa Touren, og South African Open med tre danskere til start er mulig at følge live på Viasat Golf og Viaplay.dk.

Joachim B. Hansen har allerede spillet turneringer i Hong Kong og på Mauritius, og han er nummer 47 på Race to Dubai Rankings. I denne uge teer han så ud ved South African Open hosted by the City of Johannesburg, og her får han selskab af Jeff Winther og Morten Ørum Madsen, der får sæsondebut.

– Læs mere: Ugens europæiske ranglister

Feltet tæller 240 spillere, der skal spille på to forskellige baner, og udover den danske trio er der store navne som Louis Oosthuizen, Charl Schwartzel og Ernie Els til start. I alt er der syv spillere fra verdensranglistens top-100 og fem spillere fra top-10 på RTD med i turneringen.

Nedenfor ses en oversigt over sendetiderne på Viasat Golf og Viaplay.dk. Kommentator er Michael Lermark.

Torsdag: kl. 11:00 – 16:00.
Fredag: kl. 11:00 – 16:00.
Lørdag: kl. 10:30 – 15:30.
Søndag: kl. 10:30 – 15:30.

South African Open hosted by the City of Johannesburg, leaderboard.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------