Primo Tours
Vilcon
Golfhæftet
Sportspark Blaavandshuk
Santander
Bolig udland
Loewe
Nordic Golfers
header abonnemnt teaser
DRENGENE I KAZAKHSTAN HJEM MED PÆNE CHECKS

DRENGENE I KAZAKHSTAN HJEM MED PÆNE CHECKS

Af Mogens Nielsen

Danmarks tre finalister i Kazakhstan Open slap godt fra finalerunden og med Joachim B. Hansen som bedste mand, blev det til ganske gode resultater i den pengestærke turnering.

Førstepræmien på hele 72.000 euro i Kazakhstan Open gik til skotten Liam Johnston, der havde ligget fremme lige fra første færd torsdag. Johnston lukkede med en runde i 67 og samlet 24 under par, var han to slag bedre end Tom Murray fra England, der måtte ‘nøjes’ med 49.500 euro. Det var Johnstons anden sejr på Challenge Touren i denne sæson, idet han i maj også vandt Cosa del Sol Match Play 9.

Joachim B. Hansen blev bedste dansker. Han gik finalerunden i tre under par 69, der dog med de lave scores kostede tre placeringer til en sluttelig delt 14. plads. Pengepræmierne bliver offentliggjort senere og den opdaterede pengeliste vil formentlig kunne ses her hen på søndag aften. Vi kan dog godt afsløre, at der endnu ikke er nogen, der løber med Joachims førsteplads på listen.

Til gengæld giver de pæne placeringer ikke rigtig noget for de to øvrige danskere på pengelisten, da mange spillere i turneringen også henter gode penge til listen.

Vi har uofficielt beregnet Mark til at rykke en enkelt plads frem til nummer 59, mens Ovesen rykker enkelte pladser tilbage fra sin 62. plads.

Læs også: Kjeldsen spillede sig tilbage til top 20

Uofficielt skulle der til Joachim blive en check på 6.525 euro. Til Mark Haastrup der med 68 var bedste dansker i finalerunden,  skulle der blive 3.780 euro for en delt 26. plads.

Endelig sluttede Martin Ovesen (Billedet) på en delt 41. plads efter 71 slag søndag. Martin skulle få 2.520 euro med sig hjem.

Slutresultatet i Kazakhstan Open kan ses her, hvor præmiepengene som nævnt vil fremgå lidt senere søndag.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X