Himmerland golfophold
header abonnemnt teaser
ECCO KLAR TIL MADE IN DENMARK

ECCO KLAR TIL MADE IN DENMARK

Af Peter Nielsen

Når Made in Denmark skydes i gang torsdag i Silkeborg, er det ikke kun på golfbanen der kommer gang i den. En række udstillere er klar i teltbyen, hvor blandt andet ECCO har spritnye produkter klar til golfspillerne.

I teltbyen ved Made in Denmark står ECCOs sælger Mads Grubert klar til at vejlede og guide de kunder der kan have interesse i én af ECCOs efterårs og vintermodeller. ECCO har nemlig lavet en række forbedringer på deres i forvejen populære golfsko, som præsenteres ved Made in Denmark i Silkeborg.

Blandt andet er en ny COOL-model udkommet i en forbedret udgave. Skoen er blevet endnu mere åndbar og har fået et 360 graders luftkanalsystem. COOL-skoen kan ligeledes fås i endnu flere farver end tidligere.

Der er både nyt til herrer og damegolfspillerne. Til herrerne præsenteres den banebrydende Biom Hybrid 3 model i lækre efterårsfarver. Skoen er lavet i et ultra-letvægtsmateriale, der gør, at golfspillerne sparer energi på en runde.

Til damerne kommer ECCO Biom G2 der fås med enten snørrebånd eller boasystem.

Alle de nye og spændende ECCO-modeller, som også tæller en række andre af ECCOs nye efterårs produkter, kan ses og prøves i teltbyen til Made in Denmark.

Der er ligeledes spændende nyt til foråret 2019, hvor ECCO også har noget nyt i støbeskeen. ECCO arbejder nemlig på et re-design af den verdenskendte ECCO street, som Fred Couples var med til at gøre vanvittig populær under Masters i 2010. Den nye streetmodel, som ECCO har valgt at døbe ECCO Street retro bliver et utroligt spændende gensyn.

Se alle udstillere her

 

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X