Golfhæftet
Primo Tours
Sportspark Blaavandshuk
Vilcon
Santander
Nordic Golfers
Bolig udland
header abonnemnt teaser
ECCO KLAR TIL MADE IN DENMARK

ECCO KLAR TIL MADE IN DENMARK

Af Peter Nielsen

Når Made in Denmark skydes i gang torsdag i Silkeborg, er det ikke kun på golfbanen der kommer gang i den. En række udstillere er klar i teltbyen, hvor blandt andet ECCO har spritnye produkter klar til golfspillerne.

I teltbyen ved Made in Denmark står ECCOs sælger Mads Grubert klar til at vejlede og guide de kunder der kan have interesse i én af ECCOs efterårs og vintermodeller. ECCO har nemlig lavet en række forbedringer på deres i forvejen populære golfsko, som præsenteres ved Made in Denmark i Silkeborg.

Blandt andet er en ny COOL-model udkommet i en forbedret udgave. Skoen er blevet endnu mere åndbar og har fået et 360 graders luftkanalsystem. COOL-skoen kan ligeledes fås i endnu flere farver end tidligere.

Der er både nyt til herrer og damegolfspillerne. Til herrerne præsenteres den banebrydende Biom Hybrid 3 model i lækre efterårsfarver. Skoen er lavet i et ultra-letvægtsmateriale, der gør, at golfspillerne sparer energi på en runde.

Til damerne kommer ECCO Biom G2 der fås med enten snørrebånd eller boasystem.

Alle de nye og spændende ECCO-modeller, som også tæller en række andre af ECCOs nye efterårs produkter, kan ses og prøves i teltbyen til Made in Denmark.

Der er ligeledes spændende nyt til foråret 2019, hvor ECCO også har noget nyt i støbeskeen. ECCO arbejder nemlig på et re-design af den verdenskendte ECCO street, som Fred Couples var med til at gøre vanvittig populær under Masters i 2010. Den nye streetmodel, som ECCO har valgt at døbe ECCO Street retro bliver et utroligt spændende gensyn.

Se alle udstillere her

 

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X