Aller
ELEGANTE PING-POLOER

ELEGANTE PING-POLOER

Af Peter Nielsen

Ping er igen på banen med en kollektion af poloer, der er den mest avancerede til dato. Kollektionen er skabt til at kunne yde sit bedste på det højeste niveau.

Der er blevet arbejdet hårdt på Ping-fabrikken for at komme i mål med den nye kollektion af poloer. Ifølge Ping er den mest avancerede kollektion til dato, der er skabt til at forkæle golfspillere på alle niveauer fra amatørspilleren til den professionelle.

Helårsbeklædning

Poloerne er designet til at kunne bruges hele året. Igen har Ping gjort brug af firmaets Coolmax-teknologi, der får fugt væk fra kroppen, mens man holdes tør og giver en behagelig temperatur på de varme dage. De specielle fibre i stoffet holder til gengæld på varmen på de koldere dage, hvilket er med til at optimere ydeevnen.

Flagskibspoloer

Modellerne Brett og Harris er Pings flagskibsmodeller og de eneste to i kollektionen, der er lavet med Coolmax-polyester. De er elegante og enkle i deres design og look, og kan nemt bruges til meget mere end golf. De er ligeledes yderst behagelige at have på og lækre at spille golf i med en forrygende bevægelsesfrihed.

De to poloer er en anelse dyrere end de andre poloer i kollektionen. De koster begge 730 kr., mens de øvrige to poloer Ping fremhæver koster henholdsvis 610 kr. og 660 kr.

FAKTA

Brett Polo

Størrelse: xs-xxl

Stof: 63 pct. coolmax polyester, 29 pct. polyester, 8 pct. elastan

Pris: 730 DKK.

Harris Polo

Størelse:xs-xxl

Stof:92 pct. coolmax polyester, 8 pct. elastan.

Ronan Polo

Størrelse: xs-xxl

Stof: 92 pct. polyester, 8 pct. elastan.

Pris: 660 DKK

Easton Polo

Størrelse xl-xxl

Stof: 59pct. polyester, 41 pct. bomuld.

Pris: 610 DKK

www.ping.com

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X