BACKTEE Ladies Golf
ENGELSK OMSPIL AFGJORDE HERO INDIAN OPEN

ENGELSK OMSPIL AFGJORDE HERO INDIAN OPEN

Af Mogens Nielsen

Sharma mistede sin karma i finalerunden i Indien og så benyttede to englændere sig af situationen og endte i omspil. Thomas Bjørn rykkede lidt frem gennem finalerunden.

Hero Indian Open blev afgjort efter omspil mellem to spillere. Englænderne Matt Wallace og Andrew Johnston var begge sluttet i 11 under par efter de gik sidste runde i henholdsvis 68 og 66.

Allerede på første omspilshul, 18. hul par 5, lavede Wallace birdie mod Johnstons par, og så var den turnering afgjort. 235.495 euro til vinderen og 156.996 til nummer to  blev udbyttet til den engelske duo for de fire dages arbejde.

Læs også: Tiger lugter nu sejr

Amerikaneren Shaman Kim blev nummer tre i otte under par og først på en delt syvendeplads kom den indiske favorit Shubhankar Sharma, der siden sin anden runde i 64 slag havde været den store favorit, og som også var feltets højest rangerede spiller som nummer 66 i verden. Men Sharma gik sidste runde i tre over par og endte fire under totalt.

Thomas Bjørn gik i en over par søndag efter lidt blandede scores undervejs, hvor han som de  første tre dage igen måtte notere en dobbeltbogey. Bjørn startede dagen på en delt 37. plads men endte dog på en delt 34. plads. Ikke nok til turneringens verdensranglistepoint, der blev uddelt til de første 24 i slutstillingen, mens checken lød på pæne 10.480 euro.

Hero Indian Open, Slutresultat og pengepræmier

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X