ENGELSK SEJR I PORTUGAL, HVOR DANSKERNE SLUTTEDE PÆNT

ENGELSK SEJR I PORTUGAL, HVOR DANSKERNE SLUTTEDE PÆNT

Af Mogens Nielsen

Englænderen Tom Lewis, der for to uger siden vandt på Challenge Tour, vandt for anden gang Portugal Masters. Tre af danskerne avancerede i forhold til lørdag. Med gode afslutningsrunder viste Både Thorbjørn Olesen og Sergio Garcia, at de er klar til Ryder Cup.

Englænderen Tom Lewis vandt Portugal Masters for anden gang som den første i historien og er nu fuldt medlem af European Tour sæsonen ud og to år frem. Lewis sluttede i 22 under par, med Lucas Herbert og Eddie Pepperell i 19 under par på den delte andenplads. Opløbet var mere spændende end scores viser, idet Herbert lavede dobbeltbogey på sidste hul efter at have sendt sit drive i vandet, samtidig med at Lewis først sikrede en par med et langt putt på 17. og også havde en tester for par på 18.

Læs også: Ikke den bedste danske søndag

Tom Lewis lå mandag nummer 12 på Challenge Tourens pengeliste, efter han for to uger siden vandt Bridgestone Challenge. I denne uge valgte han European Tour, idet han som vinder af netop Portugal Masters i 2011, som i øvrigt hans eneste sejr på European Tour hidtil, var velkommen igen. I 2011 var præmiesummen i øvrigt en halv million euro større end i år og de foregående fire år.

Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard i henholdsvis 67 og 69 søndag, sluttede begge på en delt 20. plads. Fornuftigt titelforsvar af Lucas og en finalerunde, der viste at Thorbjørn er klar til Ryder Cup.

I Ryder Cup form er også Sergio Garcia, der med en runde i 65 sluttede på en delt syvendeplads.

Lasse Jensen gik i 68 og endte på en delt 34. plads, der desværre ikke bringer ham væsentligt tættere på en fornyelse af tourkortet. Søren Kjeldsen med 69 sluttede på en delt 56. plads.

Portugal Masters, Slutresultat

Relaterede artikler

X