ENGELSK SEJR I SYDAFRIKA HVOR JEFF FALDT UD AF TOP 10

ENGELSK SEJR I SYDAFRIKA HVOR JEFF FALDT UD AF TOP 10

Af Mogens Nielsen

Englænderen Chris Paisley lykkedes søndag efter glimrende spil med at holde feltets højeste rangerede spiller, nummer 30 i verden Branden Grace og det øvrige felt bag sig i finalerunden af BMW South African Open.

Chris Paisley gik i førerbolden med Branden Grace og havde bare et enkelt slags forspring til denne, da de gik ud på runden, hvor Grace ret beset som både sydafrikaner på hjemmebane og feltets højest rangerede spiller vel var favorit.

Men Paisley kom allerede efter ti huller fire under for runden og øgede forspringet til Grace til også fire slag. Paisley lignede bestemt ikke en, der ikke var vant med at spille i en førerbold søndag.

Paisley gik sin runde fejlfrit i 66 slag og blev en fortjent vinder i samlet 21 under par. Branden Grace blev nummer to i 18 under par, to slag foran landsmanden JC Ritchie på tredjepladsen.

Læs også: Harman indhentet og overhalet på Hawaii

Lidt om Cris Paisley
Chris Paisley er 31 år og havde til nu blot en sejr på Challenge Tour tilbage i 2012, efter han i 2010 blev professionel. Han har kategori 10 fra Acces Listen 2017 og hans største resultater på European Tour var hidtil tre tredjepladser og med den seneste i Danish Open i fjor. Mandag var han nummer 289 i verden og kan nu se frem til at rykke op omkring 120. Paisley havde sin kone Keri på baggen i Sydafrika.

Desværre blev det ikke den finalerunde for Jeff Winther, han selv og vi andre havde håbet på. På udturen var Jeff noteret for fire bogies og en enkelt birdie og faldet ned omkring nummer 30 fra sin delte syvendeplads. Hjemad gik det bedre med to birdies. Runden i en over, totalt ni under par og en delt 20. plads sammen med flere andre. Med en samlet præmiesum på 15 millioner rand og en amatør foran sig, der ikke skal have del i pengene, ligner det omregnet en check til Winther i omegnen af 10.500 euro, ligesom der også bliver lidt point til verdensranglisten til ham.

Som kosanktioneret turnering skulle Winther være sluttet i top fem for at sikre sig en plads i næste uges Abu Dhabi HSBC Championship, hvor han ligesom Anders Hansen står langt nede blandt reserverne.

Medtager vi alle Tours var det dog syvende spilleuge i træk, at Jeff Winther var deltager i finalerunderne.

Slutresultat og pengepræmier i BMW South African Open vil i løbet af søndagen kunne ses her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X