Santander
header abonnemnt teaser
ENGELSK TRIO FØRER BRITISH MASTERS – DANSKERNE LANGT TILBAGE

ENGELSK TRIO FØRER BRITISH MASTERS – DANSKERNE LANGT TILBAGE

Af Peter Skott Carlsen.

Det var golf fra øverste hylde, da Sky Sports British Masters begyndte torsdag, men desværre var der ingen af de fem danskere til start, der for alvor kom ud af starthullerne.

Fire dage efter sin fantastiske sejr ved Alfred Dunhill Links Championship stod Lucas Bjerregaard igen klar på Europa Touren, men det blev en åbningsrunde på det jævne, da han var rundt i 74 slag (+2) på Walton Heath Golf Club. Dermed er nordjyden blot nummer 79, mens bedste danskere er Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen, der alle var rundt i 73 slag og som er nummer 60. Sidste dansker i feltet er Lasse Jensen, men med en runde i 79 slag skal der magi til fredag for at klare cuttet.

– Læs mere: Danskerne blandt favoritterne i British Masters

Vi nærmer os så småt afslutningen på sæsonen på Europa Touren, og den ene store turnering afløser den anden. Sky Sports British Masters har i år mange store navne til start, og blandt dem er fire Ryder Cup vindere fra Paris. Tommy Fleetwood blev nummer to i sidste uge efter Lucas Bjerregaard, og vinderen af Race to Dubai Rankings fra i fjor fortsætter sit fantastiske spil. Med 67 slag fører han sammen med Matt Wallace og Eddie Pepperell, der stod for dagens slag, da han lavede hole in one på hul 9.

– Læs mere: Joachim godt fra start på Kina-rundtur

Se det flotte slag i nedenstående video, hvor man også kan finde fire andre super slag.

Anden runde fra England kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 10:30.

Sky Sports British Masters, leaderboard.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------