EUROPA ER BAGUD EFTER FOURBALLS I EURASIA CUP

EUROPA ER BAGUD EFTER FOURBALLS I EURASIA CUP

Af Mogens Nielsen

Et overraskende stærkt spillende asiatisk hold, sikrede sig føringen mod de europæiske favoritter på dagens allersidste hul i  Eurasia Cup.

Thomas Bjørns europæiske hold fik det overraskende svært på førstedagen af Eurasia Cup mod et asiatisk hold, der absolut ikke må undervurderes. Fredag blev der lagt ud med seks fourballs, idet alle spillere i Eurasia Cup er på banen i hver af de tre sektioner, hvor man i Ryder Cup kun har otte af holdets 12 spillere i gang i doublerne.

Englænderne Paul Casey og Tommy Fleetwood bragte Europa foran, da de vandt sikkert med 4&3 over An og Aphibarnrat. Det blev 1-1, da Henrik Stenson og Alexander Levy noget overraskende tabte med samme cifre til Sunghoon Kang fra Korea og Poom Saksantin fra Thailand. Det dog skal siges, de to asiater her tilsammen præsterede birdies på samtlige de otte første huller og gjorde det surt for de europæiske favoritter.

Thomas Pieters og Matthew Fitzpatrick tabte 2&1 til Yuta Ikeda og Gavin Green fra Malaysia, men Europa udlignede ved Ross Fisher og Tyrrell Hatton, der slog Lahiri og Chawrasia så sikkert som 5&4.

Læs også: Nedtælling til Europa mod Asien

Svenskerne havde ikke nogen god dag, da Alex Noren også tabte. Makker med Paul Dunne blev de slået med to huller af Tanihara fra Japan og den i Europa ikke særlig kendte thailænder Khongwatmai.

I dagens femte match, der blev den sidst færdigspillede, var det så op til Bernd Wiesberger og Cabrera-Bello (Billedet)- der nok var dagens bedst spillende europæer , om det skulle være 3-3, 2-4 eller 2,5-3-5 efter førstedagen. Europæerne kom foran i matchen på 14. hul og holdt føringen til sidste hul, hvor Li Haotong vandt hullet med et godt putt og dermed med Nicholas Kang som makker sikrede et halvt point og samlet føringen på 3,5 mod 2-5.

Resultat af de enkelte fourball matcher fredag kan ses her med de individuelle scores via et klik på plustegnet i højre side.

Lørdag fortsættes med seks foursome matcher, inden de søndag sluttes af med 12 singler.

Fra klokken 16:00 til 21:30 genudsender Viasat Golf fra Eurasia Cup. Inden da sendes direkte fra klokken fra South African Open.

Related posts

X