Primo Tours
Sportspark Blaavandshuk
Nordic Golfers
Golfhæftet
Santander
Bolig udland
header abonnemnt teaser
EUROPEAN TOUR TIL OMAN FOR FØRSTE GANG

EUROPEAN TOUR TIL OMAN FOR FØRSTE GANG

Af Mogens Nielsen

En håndfuld danskere er med i Oman, der er ny destination på Touren og hvor der skal spilles på en bane designet af Greg Norman. Følg også de tre førende damer, der er med på LPGA Tour i Australien.

Greg Norman har designet Al Mouj Golf i Oman, som European gæster for første gang fra torsdag. En relativ kort bane på 7.365 yards uden nævneværdig rough, men med masser af vand i spil og større busklignende områder, som man skal holde sig fra, hvis man vil rundt i en god score. Banen er det nærmeste man kommer en linksbane på de kanter.

NBO Oman Open har en præmiesum på 1.750.000 dollars. Det giver omregnet en førstepræmie på omkring 235.000 euro.

Den danske delegationen består af Søren Kjeldsen, Thomas Bjørn, Lucas Bjerregaard, Lasse Jensen og Jeff Winther. Dermed sidder Thorbjørn Olesen over efter fire spilleuger i træk. Turneringen har Tourens minimumspoint til verdensranglisten, nemlig 24 til vinderen med point til top 27 og lige.

Det betyder dog ikke, at feltet ikke er særligt stærkt. Dog er der ingen deltagere fra verdens top 50, men fem mand mellem nummer 62 og 100, med Alexander Levy som den højest rangerede.

Fotoet af Søren Kjeldsen symboliserer ikke klimaet i Oman, men er fra en tidligere lejlighed!

Tidsforskellen til Oman er tre timer, så skal man følge hele feltet, skal man som vanligt i disse tider, hvor de fleste turneringer ligger øst for Danmark, stå tidligt op.

Læs også: Thorbjørn Olesen i top 50 efter nyt topresultat

Alle Teetimes og pairrings fremgår af dette link mens stillingen og scores kan ses her i fanen ved siden af på European Tours hjemmeside.

Viasat Golf sender direkte fra Oman torsdag og fredag klokken 08:00 til 09:30 og igen fra 11:00 til 14:00.

Kanalen sender dog allerede fra klokken 03 natten til både torsdag og fredag fra LPGA Touren, der spiller ISPS Handa Women’s Australien Open med de tre førende danske damer, Emily K. Pedersen, Nicole Broch Larsen og Nanna K. Madsen i feltet. Denne turnering er ikke også en del af Ladies European Tour (LET).

Damerne i Australien kan også på nettet følges via dette link

Kombineret med lidt OL og bevæbnet med nogle liter stærk kaffe, kan man altså i disse dage holde den gående hele døgnet med god sport på tv!

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X