FANTASTISK ÅBNING PÅ MADE IN DENMARK

FANTASTISK ÅBNING PÅ MADE IN DENMARK

Af Peter Skott Carlsen

Endelig!! Efter et års venten bliver der igen spillet Europa Tour i Danmark, og torsdag blev en fantastisk dag på Himmerland Golf & Spa Resort. Hele 16 danskere endte med at stille til start, og størst fokus var naturligvis på Thomas Bjørn, der fortjent modtog hyldest for sin Europa Tour turnering nummer 500.

Thomas Bjørn har sat rollen som Ryder Cup kaptajn over sin egen karriere, og derfor er spillet måske ikke, hvor han gerne vil have det, men selvom scoren på de første 18 huller var 73 slag (+2), så vil han nok aldrig glemme dagen. Da hans gik mod 10. green modtog han stor hyldest samtidig med, at han dele kasketter ud til tilskuerne, og da han kom til 16. green havde alle tilskuere Thomas Bjørn masker på, og der blev sunget for Danmarks bedste golfspiller gennem tiderne.

– Læs mere: Bjørnens jubilæum

Mens Bjørn kæmpede med spillet, så var der andre danskere, der virkelig er kommet til Himmerland i topform. Da Renato Paratore i sidste øjeblik meldte fra, kom Christian Bæch ind i turneringen, og dermed endte det samlede antal danskere på 16. Af dem er hele ti spillere indenfor cutgrænsen efter de første 18 huller, og bedst placeret er Joachim B. Hansen og Lucas Bjerregaard på 7. pladsen i -5, mens Lasse Jensen, Thorbjørn Olesen og Mads Søgaard er nummer 17 efter runder i 67 slag. I alt leverede otte danskere runder i 60’erne.

– Læs mere: Thomas Bjørn: – Jeg er meget meget glad og stolt over, hvor jeg er i dag

Forholdene var til god golf, og derfor var der også mange lave scores. Bedst af alle var Steve Webster, Matt Wallace og Wade Ormsby i -7, og de fører med et enkelt slag foran Robert Karlsson, Oscar Lengden og Benjamin Hebert.

Er man ikke blandt de mange tusinde tilskuere tilstede i Himmerland, er der også mulighed for at følge spillet på TV. Her sender Viasat Golf og Viaplay.dk live fra anden runde fredag kl. 11:30 – 13:30 og igen fra kl. 15:30 – 18:30.

Made in Denmark, leaderboard.

Relaterede artikler

X