Hotel Søpark Maribo golfophold
FANTASTISK DANSK DAG PÅ EUROPA TOUREN OG CHALLENGE TOUREN

FANTASTISK DANSK DAG PÅ EUROPA TOUREN OG CHALLENGE TOUREN

Af Peter Skott Carlsen.

I denne uge er der fem danske spillere til start på både Europa Touren og Challenge Touren, og det blev til en fantastisk torsdag på banerne i Østrig og i Belgien. Otte spillere var rundt i par eller bedre, og tre spillere er i top-5.

De sidste par uger har budt på fantastiske danske resultater på Europa Touren med en tredjeplads ved BMW PGA Championship til Lucas Bjerregaard og ikke mindst sidste uges sejr til Thorbjørn Olesen i Italien. Torsdag begyndte Shot Clock Masters i Østrig, og det er endnu engang med Dannebrog bladt de øverste på leaderboardet. Anders Hansen og Jeppe Pape Huldahl var nemlig rundt i 68 slag (-4), og det placerer dem på en 5. plads med kun to slag op til den førende svensker, Oscar Lengden.

– Læs mere: Hele feltet på klokken i Østrig

Jeff Winther og Søren Kjeldsen ville ikke stå tilbage for Hansen og Huldahl, og med hver deres runde i 69 slag er de på en 11. plads. Sidste dansker i feltet er Joachim B. Hansen, og i par er han lige indenfor cutgrænsen.

Turneringen på Diamond Country Club er unik, fordi for første gang på Europa Touren vil alle spillere være på klokken, og der er en tidsgrænse på alle deres slag. Der var dog ingen spillere på de første 18 hullere, der fik strafslag fordi de var for langsomme. Til gengæld gjorde det nye tiltag, at der blev spillet hurtige. Således var der fem tre-bolde, der var rundt i under fire timer.

Shot Clock Masters, leaderboard.

På Challenge Touren smadrede Mark F. Haastrup i dag L’Empereur Golf & Country Club ved at være rundt i 64 slag (-7) på åbningsdagen ved KPMG Trophy i Belgien. Derfor er han helt fremme på andenpladsen, mens Pedro Figueiredo fra Portugal fører i -8.

Niklas Nørgaard Møller var også rundt under par, og i -3 er han nummer 23. Derudover er de resterende tre danskere på den forkert side af cutgrænsen, der lige nu er på -2. Rasmus Hjelm var nemlig rundt i par, mens Mads Søgaard og Morten Ørum Madsen var rundt i henholdsvis +1 og +3.

KPMG Trophy, leaderboard.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X