BACKTEE Ladies Golf
FARS DAG SÆTTET

FARS DAG SÆTTET

Af Kristian Dysted

Backtee har leveret et sæt tøj der fungerer på en Fars dag, hvor vejret har været lidt uberegneligt.

Fars dag betyder at det er tid til forkælelse, og hvad kan være bedre end at komme en dag på golfbanen? Men en tur på golfbanen kræver tøj der er giver beskyttelse mod elementerne, især når vejret er som det har været i dag, med en blanding af strålende solskin, styrtregn og blæsevejr, alt i alt, en almindelig dansk sommerdag.

I dag har vi været så heldige, at vi har haft muligheden for at teste et sæt tøj fra Backtee, der har givet en komfortabel runde, på trods af de omskiftelige vejrforhold.

Sættet i tre dele, bestod af en Quick Dry Polo, et par High Performance bukser og sidst men ikke mindst en Lightpadded jakke.

High Performance buksen er ny og leverer en række fantastiske funktioner, herunder en meget høj grad af fugt kontrol og vandafvisning, 4-vejs stretch stof til maksimal mobilitet og en høj grad af åndbarhed.

Bukserne er lavet i et åndbart og strækbart materiale, der giver dig optimal bevægelsesfrihed og komfort, når du spiller golf.  På en dag som i dag, ydede de god beskyttelse mod vinden, og tørrede hurtigt igen, efter regnvejret. Praktisk på en dag hvor regnvejret er overstået, hurtigere end man kan nå at få regntøjet på.

Poloen med Quick Dry kvaliteten gør, at man føler sig tør, kølig og behagelig pga. ventilation og hurtig fugt absorbering. Poloen tørrer hurtigt hvilket igen har været godt på en dag som i dag. Stretch materialet i stoffet giver optimal bevægelsesfrihed og en fremragende komfort. Poloen er desuden med UPF 50 solbeskyttelse, som beskytter dig mod solens stråler.

Golf jakken, der mere ligner en vest med ærmer, har en Thinsulate foring fortil, som hjælper dig til at holde varmen. Derudover har den midlayer stof på ærmer og ryg, der giver dig optimal bevægelsesfrihed under golfspillet. Det fugtregulerende materiale holder dig tør med sin fantastiske evne til at transportere fugt væk fra kroppen til fordampning på materialets overflade. En virkelig lækker jakke, der hjælper dig til at holde varmen, uden at du dog overopheder. Den fylder i øvrigt ikke så meget som en almindelig vest, så den er let at have i din golfbag.

Alt i alt er der tale om tre dele, du med ro i sinde, kan lade indgå i din golfgarderobe.

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X