Golfhæftet
Nordic Golfers
Primo Tours
Sportspark Blaavandshuk
Vilcon
Bolig udland
Santander
header abonnemnt teaser
FEM DANSKERE ER VIDERE, DE TRE I TOP TI

FEM DANSKERE ER VIDERE, DE TRE I TOP TI

Af Mogens Nielsen

Der er efter fredagens anden runde på European og Challenge Tours danskere rigtig flot placeret og fem mand i alt er videre til finalerunderne. Det betyder desværre også, at fire spillere er slået ud.

Cuttet i Open de España faldt så lavt som i fire slag under par. Det betød desværre, at Søren Kjeldsen i tre under par er ude af turneringen ligesom Lasse Jensen, de sluttede to over totalt.

Derimod er Thorbjørn Olesen og Jeff Winther (Foto) ikke alene videre, men flot med fremme på en delt niendeplads. Jeff kom ind med en runde i 67 slag og kom dermed til otte under totalt. Jeff var med start på første hul seks under par efter syv huller og syv under efter 11. Herefter kom tre bogies i træk inden en birdie på 18. hul.

Thorbjørn er i samme score efter en runde i 68 slag. Hans scorekort blev noget anderledes med fire pænt spredte birdies og pars på de øvrige 14 huller.

Ireren Paul Dunne fører i 13 under par. Han er tre slag foran tre spillere, der deler andenpladsen. Inden de to danskere ligger så i ni under par fire spillere yderligere.

Open de España, Stilling og Livescoring

På Challenge Tour der er spiller i Kina, kom Joachim B. Hansen videre på en flot delt fjerdeplads i fire under par, Mark F. Haastrup i en over par på en delt 32. plads og Jeppe Huldahl i tre over par på en delt 50. plads.

Nøjagtig 60 spillere, der er lig Tourens cut, gik videre fra tre over par eller bedre. Anden runde blev et farvel til Martin Ovesen og Morten Ørum.

Finnen Kim Koivu fører i syv under par og to spillere i fem under par deler andenpladsen et slag foran Joachim B. Hansen.

Belt & Road Colorful Yunnan Open kan følges her

 

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X