FINNE VANDT KAMPEN MOD URET

FINNE VANDT KAMPEN MOD URET

Af Nicolai Jaquet
Det blev til en finsk sejr på European Tour, hvor Mikke Korhonen var uovertruffen. Dagens bedste danske resultat skal findes på Challenge Touren, hvor Mark F. Haastrup sikrede sig en top ti placering.

Med syv slags margen var der slet ikke nogen tvivl om, at finske Mikko Korhonen skulle tage sin første European Tour titel ved Shot Clock Masters i Østrig.

Turneringen har været speciel, da spillerne i denne uge har skullet spille med et såkaldt ‘Shot clock’, hvor hver spiller havde 40-50 sekunder per slag. Og tidsbegrænsningen viste sig altså at falde i god jord hos Mikko Korhonen.

Samlet 16 under sluttede Korhonen, og det var markant bedre end den næstbedste som endte i minus 10. Det var skotten Connor Syme på bare 22 år, der henter sit klart bedste resultat i karrieren.

Sejren er som nævnt Korhonens første på European Tour. Med sejren følger 24 point til verdensranglisten.

LÆS: DJ og Putnam stukket af i Memphis

Blandet dansk landhandel

Joachim B. Hansen blev bedste dansker efter en afsluttende runde i fire under par. Samlet syv under endte Hansen, der kan tage en fin check og lidt verdensranglistepoint med hjem.

Jeppe Huldahl lå på en delt tredjeplads inden sidste runde, men en søndags runde i en over par er bare ikke nok til et topresultat. Samlet seks under og en delt 19. plads til Huldahl.

Søren Kjeldsen ender på en delt 23. plads i fem under. Et slag efter finder vi Jeff Winther i fire under par. Slutteligt bliver det til en delt 43. plads til Anders Hansen.

Du kan se stillingen her.

I næste uge holder European Tour ‘major-pause’. U.S. Open på Shinnecock Hills er eneste turnering på programmet. Her er Thorbjørn Olesen ene mand om at forsvare de danske farver. Han spiller torsdag og fredag sammen med Shubankar Sharma og Patrick Rodgers.

U.S. Open vises på Viasat Golf og Viaplay, og du kan naturligvis også følge med her på Golfavisen.dk.

LÆS: Volstrup Golfklub på jagt efter næste stjerne golf spiller

Top ti til Haastrup på Challenge Touren

Mark F. Haastrup hentede en top ti placering på Challenge Touren ved KPMG Trophy i Belgien. En delt ottendeplads blev det til i samlet set 17 under. Et ganske hæderligt resultat af danskeren, der kan tage 4,440 euro med hjem. Med den ottendeplads rykker han op som nummer 49 på Road to Ras Al Khaimah, hvor top 15 efter sæsonen får et kort til European Tour. Her ligger Joachim B. Hansen fortsat nummer to.

Turneringen endte med at blive afgjort i et omspil mellem Stuart Manley, Anton Karlsson og Pedro Figueiredo. Her var portugiseren Figuereido stærkest og med en birdie på første omspilshul, tog han sejren.

Den endelige stilling fra KPMG Trophy kan ses her.

I næste uge er Challenge Touren til Hauts de France Golf Open, der, som navnet antyder, spilles i Frankrig. Morten Ørum Madsen, Martin Ovesen, Victor Østerby, Mark F. Haastrup, Rasmus Hjelm og Mads Søgaard er til start der.

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X