Santander
header abonnemnt teaser
FLOT FINISH SENDER FORMENTLIG CAPPELEN VIDERE

FLOT FINISH SENDER FORMENTLIG CAPPELEN VIDERE

Af Mogens Nielsen

Her er nyt fra Web.com Tour, PGA Tour med en kvinde i feltet og en afbrudt anden runde på Challenge Tour, hvor det ser skidt ud for de fem danske deltagere.

PGA Tour spiller Barbasol Championship, hvor der er plads til flere, der normalt ikke kan være med, nu hvor mange af Tourens bedste spiller The Open. Det har også givet plads til Brittany Lincicome, der i sidste uge på LPGA Tour blev nummer to efter det tabte omspil i Marathon Classic til Suwannapura fra Thailand.

Troy Merrit er færdigspillet i runderne 62 og 67 og fører med halvdelen af feltet på banen endnu i 15 under par. Cuttet ligger til tre under par og det bliver svært for ikke at sige umuligt for Lincicome. Hun er på vej ud til anden runde, men ligger efter første runde i seks slag over par. Men så har hun da som andre kvinder før hende forsøgt.

Barbasol Championship kan følges her

Challenge Touren blev fredag afbrudt ud på eftermiddagen, da banen i Frankrig nærmest var oversvømmet. Det ser dog skidt ud for de danske spillere efter de klarede sig dårligt torsdag. Cuttet ligger til par eller måske et slag under og det lever ingen af de fem danskere op til.

Læs også: Højgaard ude af The Open

Hjelm og Haastrup er færdigspillede i henholdsvis to og fem over par og er ude. På banen er Østerby fire over med tre huller at spille, det samme er Nørgaard Møller med seks huller igen, mens Morten Ørum også har seks huller igen, men er syv over totalt.

Le Vaudreuil Golf Challenge kan følges her

Også på Web.com Tour er der fredag aften gang i anden runde. Det er i Pinnacle Bank Championship, hvor Sebastian Cappelen er færdig med de to indledende runder. Sebastian lagde skidt ud med 73 torsdag og lå på den forkerte side af top 100. Cuttet bliver formentlig et slag under par og dermed havde danskeren brug for de to birdies han lavede fredag på syvende og niende hul, efter at være startet på tiende. De to birdies bragte ham ind i tre under par og dermed lige akkurat en under totalt. Cuttet risikerer at blive to under og i så fald er Cappelen ude. Han kom i klubhuset på en delt 56. plads. Det burde holde til en plads i top 70.

Pinnacle Bank Championship kan følges her

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------