Santander
Vilcon
Primo Tours
Golfhæftet
Nordic Golfers
Bolig udland
Sportspark Blaavandshuk
header abonnemnt teaser
FREDAG GAV LIDT SOL PÅ DANSKERNE I SUN CITY

FREDAG GAV LIDT SOL PÅ DANSKERNE I SUN CITY

Af Mogens Nielsen

Fredag bød på fremgang for både Lucas Bjerregaard og Thomas Bjørn i Nedbank Golf Challenge. Sergio Garcia fører fortsat med inviteret spiller på andenpladsen og finne på tredjepladsen.

Sergio Garcia fører fortsat i Sun City. Spanieren lagde ud med birdies på begge sine to første huller. Runden blev dog også med yderligere tre birdies men også fire bogies ‘kun’ i en under par. Garcia er nu samlet i ni under par.

På andenpladsen ligger Louis Oosthuizen. Den tidligere Majorvinder er med på en invitation og har indtil videre takket med runder i 69 og 67 og samlet otte slag under par. Den anden sydafrikanske Majorvinder og inviteret med til turneringen, Charl Schwartzel var også flot med fremme på en delt fjerdeplads. Men en ti’er på 16. hul par 4, sendte ham ned på en delt 44. plads. Oosthuizen vandt The Open i 2010 og Schwartzel US Masters året efter.

Finnen Mikko Korhonen er ved at krone en stor sæson, og kan mandag meget vel være at finde på verdensranglistens top 100. Korhonen gik i 70 og er samlet seks under par.

Herefter deler fire spillere fjerdepladsen i fire under par og er i forhold til sejren sat en smule tilbage allerede.

Læs også: Garcia fører Nedbank Challenge

Danskerne havde en hæderligt fredag, ikke mindst når man sammenligner med høje scores af de spillere, der nu ligger i bunden af feltet på 72 spillere. Her ligger tre mand i ni over par totalt og deler 70. pladsen.

Lucas Bjerregaard gik i to under par og avancerede til en delt 29. plads, hvor han nærmer sig de store pengepræmier. Lucas er et slag over par totalt. Thomas Bjørn var med en over par tre slag bedre end i første runde og det gav akkurat en placering frem til nu delt 59 i fem under par totalt.

Lørdag sender Viasat Golf direkte fra klokken 09:00 og allerede fra klokken 08:00 på Viaplay.dk

Nedbank Golf Challenge, Stilling og Livescoring

Relaterede artikler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X