FREMTIDENS GOLFSKO ER HER

FREMTIDENS GOLFSKO ER HER

Man skulle tro at fremtidens golfsko ville komme fra et af de store mærker – Nike, Ecco, Adidas, Callaway, Footoy eller Puma, men der er nok ingen der havde set at den ville komme fra Samsung.

Samsung har igennem deres Creativelab hjulpet firmaet IOfit i gang med prdouktionen af markedets første smartsko, med så stor en udstyrspakke. De nye Smart Balance sko fra IOfit indeholder en sensorpakke der tilbyder en bred række af registreringsmuligheder, ikke alene kan skoen registrere brugerens balance, men også varmemønstre.

Vi har tidligere haft muligheden for at få testet vores balance i de forskellige faser af golfsvinget, men aldrig før har sensorerne været indbygget i en sko.

Dataene fra sensorpakken er tilgængelige via en app hvor du blandt andet kan se grafiske repræsentationer af hvordan din balance forandre sig i forskellige positioner. Opladningen sker trådløst, men en opladning skulle kunne var 5-7 dage.

Skoen forventes at komme til at koste lige under 250 dollars men hvis du støtter deres kickstarter kampagne, skulle du ifølge theverge.com kunne spare omkring en fjerdedel.

Du kan se hele The Verges video om skoen fra Mobileworld Kongressen på Youtube.

Relaterede artikler

X