Backtee Mens Golf
GÆT DANSKERNES SCORE TIL BMW PGA CHAMPIONSHIP OG VIND GREEN FEE BILLETTER

GÆT DANSKERNES SCORE TIL BMW PGA CHAMPIONSHIP OG VIND GREEN FEE BILLETTER

Af Peter Skott Carlsen.

BMW PGA Championship er Europa Tourens flagskibsturnering, og i den kommende uge byder Wentworth Club igen velkommen til alle tourens stjerner. Der er selvfølgelig også danskere til start, og det markerer Golfavisen med en konkurrence.

Til tider har banen været udskældt, men faktum er, at BMW PGA Championship er Europa Tourens flagskibsturnering, og derfor kan man hvert år byde velkommen til af de stærkeste felter på touren i løbet af sæsonen. Lucas Bjerregaard, Thorbjørn Olesen, Søren Kjeldsen, Lasse Jensen og Thomas Bjørn har alle meldt deres ankomst, og der er mulighed for en deltager mere, da Jeff Winther torsdag middag er 3. reserve.

Da Masters blev spillet fornylig afholdte vi en konkurrence, hvor man skulle gætte vinderen, men ved BMW PGA Championship gør vi det lidt anderledes. Her gælder det nemlig om at gætte danskernes samlede score.

For at deltage skal man gå ind på Golfavisens Facebook side, der kan findes via dette link. Her er der en tråd med konkurrencen, og i kommentarfeltet skriver man ens bud. Vinderen er den der ramme den samlede score. Har flere gjort det, bliver der trukket lod, og lykkedes det ikke at ramme scoren, så går præmien videre til en anden konkurrence.

Præmien er to greenfee billetter til en valgfri klub i Danmark, og der er mulighed for at komme med sit bud, indtil sidste dansker har teet ud.

 

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X