Søvn og comfort
header abonnemnt teaser
GARCIA FØRER I SUN CITY MED DANSK DUO TILBAGE I STILLINGEN

GARCIA FØRER I SUN CITY MED DANSK DUO TILBAGE I STILLINGEN

Af Peter Skott Carlsen.

Europa Touren er rejst fra Tyrkiet til Sydafrika, hvor Nedbank Golf Challenge hosted by Gary Player er den anden turnering i slutspillet. Turneringen begyndte torsdag, og det var med Lucas Bjerregaard og Thomas Bjørn, der kæmpede med at få gang i scoringen.

Gary Player Contry Club viste sig igen fra sin bedste side, og forholdene er ideele til at levere gode runder. Det gjorde Sergio Garcia, da han takket være otte birdies og ti pars leverede en score i 64 slag (-8), og det var klar den bedste score, for det er hele fire slag bedre end Charl Schwartzel, Mike Lorenzo-Vera og Mikko Korhonen.

– Læs mere: Kun Bjerregaard og Bjørn med i Nedbank Golf Challenge

Eneste dansker, der er med i feltet via sin placering på Race to Dubai Rankings, er Lucas Bjerregaard, der i sidste uge i Tyrkiet fik en meget flot 5. plads. Torsdag lagde han ud med en runde i 75 slag, og han er nummer 48, mens Thomas Bjørn, der er med på en invitation, er et slag efter på en 58. plads.

– Læs mere: Video: Shortgame-tips fra Justin Rose

Anden runde fra Sydafrika kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 09:00.

Nedbank Golf Challenge hosted by Gary Player, leaderboard.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------