GASOLINE KOMMER TIL AARHUS

GASOLINE KOMMER TIL AARHUS

Gasolin’ – Danmarks største rockband – hyldede gennem 70’erne livet og kvinderne. Nu hylder kvinderne Gasolin’…

Onsdag den 10. august 2016 kl. 19.00 inviterer Mollerup Golf Club sammen med Business Park Skejby til friluftskoncert med Gasoline i golfklubbens smukke omgivelser.  Dermed viderefører man tidligere års store succes’er med musikoplevelser i engene.

Det bliver en fed fest, når det københavnske pigeband Gasoline fyrer den af.

I vil blive overraskede over, hvor højt oktan de brænder af. Så spænd rock-hjelmen for der bliver virkelig trykket til den, – de leverer den fede fest.

Picnic i telt

Inden koncerten er der mulighed for at spise i et telt, der bliver sat op på pladsen ved klubhuset. Her kan man købe en picnic kurv eller en sandwich, som bestilles sammen med billetten.

Arrangementet er ikke forbeholdt klubbens medlemmer, men åbent for alle. Mollerup Golf Clubs formand, Hans Christian Ralking håber, at mange Aarhus-borgere vil benytte lejligheden til opleve denne side af golfklubben, som kaldes Danmarks hyggeligste.

Inviterer byen

”Mollerup Golf Club vil gerne være kendt for trivsel og fællesskab i klubben, men i høj grad også for at være åbne over for nærmeste naboer og den by, vi er en del af.
Med Musik i Engene inviterer vi byen ud til os, så man kan opleve atmosfæren i vores klub og de grønne omgivelser. Samtidig forsøger vi at bidrage til udviklingen af nye kulturelle aktiviteter i Aarhus, bl.a. med tanke på Kulturby 2017”, forklarer Hans Christian Ralking.

Billetter kan købes via http:flexbillet-dk/mollerupgolfclub.

Post source : Pressemeddelelse

Related posts

X