Haven
GOD START AF DANSKERNE I USA

GOD START AF DANSKERNE I USA

Af Mogens Nielsen

På LPGA Tour er Emily K. Pedersen og Nanna K. Madsen begge startet ud i tre under par og ligger lunt i forhold til fredag at komme videre og rykke yderligere frem på ranglisten. Sebastian Cappelen er også startet ud i tre under par, men her er den score bare et slag fra cutgrænsen.

Nanna K. Madsen på det tidlige hold og Emily K. Pedersen på det sene, kom begge ind med 68, der er tre under par i Marathon Classic på LPGA Tour. Det giver de to danskere en delt 17. plads efter første runde, hvor de har tre slag ned til cutgrænsen og også tre slag op til den førende thailænder Thidapa Suwannapura.

På det tæt pakkede leaderboard ligger syv damer bare et slag efter på den delte andenplads i fem slag under par.

Nicole Broch Larsen holder fri i denne uge.

Marathon Classic kan følges her

Sebastian Cappelen gik også tre under i sin første runde af Utah Championship på Web.com Tour. Her rækker det dog kun til en delt 49. plads, der er et slag bedre end cutgrænsen efter dagens lave scores.

Som hos damerne i Marathon Classic er par her 71. Her fører amerikaneren med det passende navn Cameron Champ i ti under par, efter han lavede ti birdies i runden, endda på alle på banens første 16 huller. Tre spillere har været rundt i 63.

Utah Championship kan følges her

Related posts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra golfens verden, nye konkurrencer og meget mere - og vi lover at 

Tak for din tilmelding!

X